27/12-09

Heeej :)
har inte hunnit skriva ngt har haft ganska mkt att göra.. slutade skolan i tisdags skööönt :D igår var jag , moa och jessica på bandy de var svin kallt :S kom hem vid halv 5 åt och sen sa jag att jag inte skulle gå ut men jessica ville att jag skulle komma ut så vi tog tåget till handen och mötte jocke sen kom moa ut.. Jocke kastade oss i snön och såklart la han snö innanför mina byxor blev svin kallt:P jessica och moa ville dra till söder men jag pallade inte så tog typ halv tio bussen hem.. Sen låg jag och snacka i tele och min syster var med mig:) idag blir de nog att åka pulka efter maten :D
<3

18/12-09

Är så trött på att de är bara jag som hör av mig hela tiden... ska fan sluta med de och se om du hör av dig!
Aja ska typ äta snart tror jag är inte säker xD sen blir de att ta tåget in till stan med Jessica:) ska hälsa på selle och sen ska vi väl kanske gå runt lite i stan:D imrogon blir de lillajulafton hos framor och farfar kl. 15:00 så kmr nog vara där hela kvällen får se hur de blir:) skriver kanske mer när jag kmr hem eller imorgon
<3

16/12-09

USCH FÖR SNÖ!
började med att jag vaknade 8:00 sen fixade jag mig och åt frukost. Skulle ta 8:43 bussen och för första gången denna vecka va inte bussen försenad. Var i skolan mellan 9:10 - 14:00 efter skolan åkte jag och bella hem till mig och åt mellamål xd sen var de bara ut och dela tidningar... men sa upp mig idag:D nu sitter bella och pluggar jag orkar inte xD tänkte hoppa in i duschen snabbt medans hon pluggar klart:D SEN JÄVLAR BLIR DE PARADISE HOTEL :D :D :D  nej nu ska jag vara lite social en stund kanske skriver sen:)
<3

15/12-09

Jag och Jecca ska ge Bonden en get i present :D

14/12-09

ÄNTLIGEN IDAG VAR DE SNÖ UTE :D!
Var i skolan idag från 8:05 till 13:50 vi hade samhälle men kom försent för min buss kom inte skulle gått 43 men den kom inte så fem i åtta bestämde jag mig för att ta 810 mot Gullmarsplan och hoppa av vid rudsjöterrassen och gå därifrån efter mycket om och men kom jag till skolan efter samhällen hade vi engelska med sune:D Han bad jessica va tyst hela tiden men som vanligt lyssnade hon inte och vi fortsatte flumma som fan xD efter de hade vi idrott spelade innebandy mitt lag vann såklart:D spelade även basket och fotboll:) sen var de lunch och vid 13:00 började matten men micke var inte där så vi hade erik men jag och jessica satt mest och ritade:P kom hem samlade ihop saker till utvecklingssamtalet som jag skulle ha 15:30 gick skit bra föresten kan nå VG-MVG i nästan varje ämne om jag kämpar på och visar vad jag går för :D kom hem vid typ fem tror jag och åt vid typ halv sex-sex vek mina tidningar oxå och nu har jag äntligen gjort klart samhällen som skulle varit inne för längesen men skit samma känns ändå skönt:) har även tre st prov i veckan först engelska på onsdag sen samhälle och svenska på torsdag:S jobbigt=( men men bara kämpa på , de är jullov om 1 vecka och 1 dag :D :D :D fan va naaaajs asså! nej nu ska jag duscha och sen kolla på paradise hotel kl:22.00 sen sova:)
puss och godnatt<3

11/12-09

TA MIG TILLBAKA!



10/12-09

Igår efter skolan så gick jag och jessica till tåget och tog 14:16 tillsammans med hennes kompis bella. Jessica skulle till stan och pierca sig i tungan:) jag skulle möta Johan i älvsjö sen åkte jag och johan hem till mig och åt middag , kyckling med ris och grönsaker:) efter de så gick vi ut och rökte sen så la vi oss och kolla på en film I taket lyser stjärnorna och en annan film:P han åkte typ hem vid elva. Idag slutar vi tolv och jag ska hem duscha sen laga mat efter maten ska jag och Jessica till stan och hälsa på selle:) men nu ska jag plugga så skriver kanske sen om jag hinner.
<3

Till lillen!

TAFFSARE , TAFFSARE , TAFFSARE! 
Haha bilden bjuder jag på;) så lillen nu är bilden här :P haha

8/12-09

Heeej 
Just nu har jag turism , sitter här med bella och ska läsa en tråkig bok -_- ska dela ut mina tidningar men tyvärr så kan inte bella hjälpa för hon ramla med moppen igår=/ men så smsade min söta mamma och sa att hon kunde hjälpa mig.. Tack mamma:)<3 så när jag kmr hem ska jag vika dom och få ut alla ikväll för hinner inte imorgon för då kmr johan hem till mig direkt efter skolan:) ska bli mysigt att få träffa honom igen:) saknar honom=/ men skriver kanske mer ikväll om jag orkar för jag måste plugga.
<3

2/12-09

Hej:)
Idag har jag varit i skolan mellan 09:00 - 13:50 vi hade först engelska med sune , fritidskunskap och sen matte tror jag:P Fick även veta att jag fick VG på massmedia omprovet :D sen fick vi även veta lite omdömen eftersom vi ska göra våra utvecklingssamtal själva inte för jag vet varför men men:P Efter skolan så följde Jessica med mig hem sen vid typ halv tre kom bella och vi typ snackade med mamma och sen så delade jag och bella ut tidningarna och vi var typ klara vid kvart över fyra. Sen drog vi hem till mig igen och käkade sen så snackade vi och typ lyssnade på musik och jag muppa mig som vanligt xD Kollade även på Stockholm-Arlanda sen paradise hotel och hon åkte hem vid halv tio typ:) nu ska jag snart sova ska upp ganska tidigt imorgon.
<3