Julen är över!

Har inte så mycket att berätta mer än att jag är nöjd över julklapparna jag fått :)
  • Linnen , tunika , trosor , leggins x 2 och fleece tröja
  • Presentkort på H&M och haninge centrum
  • Underkläder
  • Pengar
  • Massage sak
  • Väckarklocka
  • Parfym
  • Ljus
Vet inte om jag glömt ngt...
Idag var jag iaf i handen sen port73 sist men inte minst IKEA :)
Fick med mig en nyårs klänning ,  2 par skor , byte lite underkläder till en annan storlek , leggins och sen ett par jätte häftiga strumpbyxor med mönster på :) Sen från IKEA fick jag med mig ett stort täcke till mig och sebastian så vi kan dela blir lite mysigare och ingen snor täcket :P sen två påslakan med örngott till :)
Ska kanske till port73 imorgon med lillan för att kolla på ett bar lite lägre stövlar och se om dom sitter bättre :)
Kanske ska träffa jessica imorgon också så vi får byta julklappar pch träffas lite ^^
Ni kanske får bilder på mina julklappar imorgon eller ngt :)
men ska krypa ner hos min sjuka pojkvän och gosa lite för han ska ju jobba imrogon :/ kommer bli tomt utan honom..
Sov så gott
Puss<3

God Jul :D

Vi har precis öppnat alla paket hossebastian så nu blir de att packa och sen åka hem till mig :) sen hem till leif och gunilla och äta middag och umgås :)
puss<3


Förlåt!

Vet att jag varit usel på att uppdater men har vekligen inte haft tid eller lust om jag ska vara ärlig.. Mycket i skolan sen har jag varit sjuk.. Så missat lite saker i skolan som jag tog igen idag eftersom vi hade restdag som de kallas.. Skrev om provet i hälsopedagogik och fick VG :D fan va glad jag blev , var väldigt nervös i morse man svarade på allt så de kändes väldigt bra :)
Helgen har jag spenderat tillsammans med min underbara pojkväm :) I fredags så var vi hos en släkting till mig för att han fyllde år så då träffade vi hela släkten och var där en stund :) sen gick vi vidare till min systers kille och umgicks med honom och hans kompis.. Vi åkte hem vid kvart över elva typ ^^
Lördag: Så skulle sebastian ha borta match typ i halmstad eller ngt :P så han var borta hela dagen :/ men följde iaf med hans pappa och hämtade lillan för hon kom hem från thailand i lördags :D hon var hur brun som helst , lite avis :P innan vi åkte till Arlanda och hämtade henne så städa jag och fixade övervåningen och hans pappa städade undervåningen xD Sen var även sebastians syster här så vi åt middag och sen så gick vi och köpte godis och kollade på film :)
Söndag: Sebastian skulle julhandla och jag ville så gärna vara med honom så frågade om jag fick följa med först var han lite osäker , men sen var han så snäll så jag fick följa med :) så vi fixade julklappar till hans familj , sen fixade han till mig och sen fixade vi två stycken andra :) Har redan köpt hans julklapp så de känns skönt... Gick runt i farsta typ 2 timmar var hur mysigt som helst ^^ sen tog vi de bara lugnt och vid halv nio så ville jag ut ocg röra på mig så vi gick en liten promenad tillsammans :)
Nu idag har jag inte gjort så mycket än att vara i skolan och fixa lite här hemma ^^  ska försöka plugga lite mer nu faktiskt och bli klar med sista uppgiften men fattar inte så mycket :/
Men vi hörs imorgon eller senare får se vad jag har lust och tid med :) puss<3



Bjuder på en liten skämt bild :)

Hemma..

Kom precis hem till mamma och pappa , väntar på att dom ska komma hem så vi kan äta , är jätte hungrig :P Ligger i sängen och snackar lite på msn :)
som sagt var på bandy igår med jessica vi hade skit kul men de var kallt så drog hem lite tidigare ^^ kom hem och pratade lite med sebastian och sen så somnade vi :)
Ska sova hemma i natt som ni säkert fattade , sebastian kommer efter hans träning och sover också här mysigt :)
men ska fortsätta vara social på msn skulle bara uppdatera lite :)
puss<3

<3

Vers 1:
Utanför fönstret slår våren ut,
Marken blir grön igen
Allt som var dött väcks till liv
Det kan också vi, så länge vi andas

Vers 2:
Ute till havs styr en fiskebåt
Längs en fri horisont
Den gungar så tryggt in mot hamn
Som jag i din famn så länge vi älskar

Refräng:
Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Vers 3:
Högt på ett berg står en katedral
Och pekar upp mot skyn
Men det är för himlen i dig
Och jorden i mig, vi älskar varandra

Refräng:
Det är för oss solen går opp
Och lyser som guld för kärlekens skull
Solen går opp så oskuldsfull
Och lyser på oss för kärlekens skull

Stick:
Lyser som guld för kärlekens skull
Lyser på oss för kärlekens skull

Ännu en dag..

Just nu sitter jag och kollar runt lite och lyssnar på musik :) känner att jag mår lite bättre men har fortfarande ont så har bara tagit de lugnt i dag , handlat med sebastians pappa , fick med oss ett pepparkakshus så har byggt ihop de och fixat , blev riktigt bra faktiskt :)
Känner att jag måste fixa lite i rummet men har ingen ork alls så ska be sebastian om hjälp när han kommer hem för han jobbar idag och sen har han match så han kommer hem vid sex kanske! Vi ska bara vara hemma och mysa idag , kolla på film och prata , skratta och ha de mys :)
Ska även hjälpa hans pappa att laga mat blir hemma gjort pasta sallad , var sugen på de så :)
Vet inte vad jag ska skriva mer , men skriver nog senare eller imorgon!
Ni kan få bilder på mitt fin fina pepparkakshus :)
puss<3









Snyggt va ;)?
Och för er som inte fattar så kommer de "rök" ut ur skorstenen xD

Fredag!

Ligger hemma och är sjuk! Skulle egentligen till bollnäs som ni vet men kände mig inge vidare igår så sa till jessica att jag inte följer med.. Hade även smärtor i bröstet i morse så stannade hemma från skolan också och har bara sovit hela dagen inte orkat så mkt mer.. Har även haft ont i huvudet och halsen känns inge vidare vill inte bli sjuk , har inte tid eller lust!
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Idol ska börja! Vill att JAY ska vinna! :D hoppas på att han gör de , han är så jävla bra och får gåshud varje gång han sjunger :)
Sebastian är som sagt ute med jobbet och vet inte riktigt när han kommer hem , hans pappa kanske skulle hämta honom.. Hoppas han kommer hem snart , saknar honom som tusan och de är faktiskt lite ensamt! Men som tur är har jag hans gulliga pappa som håller mig sällskap så har kollat första delen på idol med honom och även ätit mat tillsammans :) ska nog ligga kvar i sängen och kolla på sista delen av Idol i sängen är grymt trött!
Emma kommer nog hit imorgon för att hålla mig lite sällskap eftersom jag inte orkar gå ut :) sen ska jag även handla med sebastians pappa behöver lite saker hem eftersom jag lovat att jag ska baka lussebullar till honom :) plus att sebastian jobbar och har match men imorgon kväll får vi tid tillsammans , känns som evigheter sen vi hade tid till varandra så ska bli mysigt att få vara med honom , kolla på film och bara mysa vi två :)
Men ska börja avsluta eftersom idol börjar snart :) kommer inte skriva mer idag så säger god natt så kanske vi hörs imorgon :)
puss<3
Jag och Emma i somras :)
Love you honey!<3

<3

You make me smile


I feel special when I'm with you


I feel loved


I love being around you


I love when you hold me


You get my heart beating faster


I really like you<3


Ensam..

Sitter ensam hos sebastian och ska försöka plugga lite men har zero lust faktiskt.. Ska se om jag orkar göra lite iaf ska ha redovisning nästa vecka i svenska -_- så vill bli klar så jag inte sitter sista dagen och kämpar igenom så de blir dåligt! Har även gjort klar dansen idag så de känns skönt sen gjorde vi även klart grejen på eriks lektion så bara svenskan kvar nu :) känner mig riktigt duktig! Fast en sak som är dålig var att jag fick IG på provet i tisdag som var i hälsopedagogik! Ska göra den resten på restdagen den 20 december så hoppas jag lyckas men de tror jag :)
Börjar även bli sjuk har ont i lungorna och halsen så blir de inte bättre får jag kolla upp de!
Juste de är bandy imorgon i bollnäs :) ska dit med jessica och vi åker som vanligt med mertsi och några andra i en buss som tar 3 timmar så kommer vara ledig från skolan imorgon! Sen så kommer vi komma hem sjukt sent också.
Men ska bli kul eller hoppas de iaf , kameran följer såklart med :)
Nu ska jag försöka sätta igång att plugga eller om jag ska sova en stund och sen plugga?! Aja får se hur jag gör :P
Skriver nog inte mer idag för ska laga mat , plugga och försöka få ordning i rummet! Sen vid nio kommer sebastian hem och då ska jag umgås med honom! Saknar honom hur mycket som helst5 , har inte träffat varandra så mkt denna vecka p.g.a att han jobbat över och jag har haft skola och sen varit med kompisar. Så vi har bara sovit tillsammans! Sen kommer hans pappa hem vid elva för han är ute med jobbet och roar sig :)
Hörs imorgon :) puss<3



ibland får man vara mupp xD

BANDY :D

Sitter just nu med jessica hemma hos sebastian :) vi har nyss ätit och nu fixar vi oss lite.. De är bandy idag :D på zinkensdamm 19.00 hoppas hammarby vinner :)
Måste bara säga att jag är så jävla kröksugen! Vill att de ska vara den 15 december nu! Har lust att knäcka en cider eller vad som helst :P Jessica känner likadant!
Men iaf vi ska 17:55 tåget om de inte är förseningar då tar vi nog ett tidigare tåg så vi inte kommer försent..
Vi lyssnar även på musik och muppar oss lite! Ska nog ta lite bilder också , självklart följer kameran med så blir lite roliga foton i bloggen , lite senare eller imorgon :)
hörs senare eller imorgon beror på när jag kommer hem :)
puss<3


En dag närmare

Nu är de inte så långt kvar till jullov :D Bara 10 dagar kvar ungefär sen är man ledig och får sova hur länge man vill och kunna göra vad man vill , inga läxor ingenting :) så jävla skööönt!
Känns skönt att jag snart går ut skolan också bara en termin kvar :D
Skolan som vanligt idag , hade prov i hälsopedagogik gick väl sådär :/ tror jag kommer få IG men men vad ska man göra?!
Hade inte sista lektionen så slutade vid halv tre , då åkte jag och jessica till sebastian , åt lite och sen så satt vi och lyssnade på musik och bara tog de lugnt :) hon gick för en liten stund sen för hon skulle hem och äta..
Själv så är man ensam hemma och vet inte riktigt när någon kommer hem , ganska tråkigt faktiskt! Vet inte vad vi ska äta heller men är inte hungrig så de gör inte så mkt om de blir lite sen mat..
Ska kanske ut med jessica efter maten men får se ganska kallt ute.. Vet inte vad vi ska göra eller vem vi ska träffa :P
Igår träffade vi ju pillan och sen efter en stund kom Tammo också men sen så drog jag och jessica och dom andra 2 träffade någon marcus , tror dom även träffade stoffe :)
När jag kom hem tvättade jag av mig sminket och kröp ner i sängen och somnade ganska tidigt de var riktigt skönt :)
Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något , kanske ta hand om disken?! Aja vi får se vad jag hittar på :)
puss<3



Bjuder på denna cp bild xD

Ledig :)

Som säkert alla vet så är jag ledig :) finns säkert fler som är lediga.. Har varit i Handen med malin och jessica , handlade lite julklappar :)
Gick upp typ kvart i tio och åt frukost sen fixade jag mig och lyssnade på musik :) tog 11.07 bussen med jessica och malin klev på i jordbro :)
Kom hem vid ett kanske , malin följde med hem till sebastian så vi skottade lite snö och åt lite lunch och jag tog hand om disken , duktig jag är :D
Nu ligger malin i sängen och tar lite kort xD vi lyssnar även på lite musik och snackar lite ^^
Idag vet jag interiktigt vad som händer mer än att jag ska städa rummet och kanske gå ut med jessica lite sneare typ efter maten :)
Ska vara lite social med malin nu men vi hörs :)
puss<3



En liten egobild :)

Min helg!

Fredag: Var bara hemma och tog de lugnt , städa lite ock fixade :) sen på kvällen skulle jag och sebastian egentligen åka hem till mig men de blev inte så.. Vi åt middag tsm sen så kollade vi på tv , pratade och bara myste :) somnade vid elva :P var sjukt trött..

Lördag: Åkte till willys och handlade lite saker sen vidare till handen för att köpa blomma till mamma och pappa sen åt vi middag hos mig och sov över där :) kollade på tv , umgicks och hade de trevligt :)
idag så har vi varit på bauhaus och kollat på tapeter till mitt rum och hyllor som jag vill ha :) ska göra om de efter nyår:)
Nu sitter jag hemma hos sebastian igen och har precis pratat lite med min syster :) ska laga mat med sebastian idag tror jag och bara vara hemma..
Imorgon blir de handen med malin , jessica och kanske emma :) ska handla julklappar så får se om jag hittar något fint till alla :)
Nu har jag även gjort min kära syster glad för hon ville att jag skulle uppdatera lite :)
Ska gosa lite med sebastian nu men vi hörs senare eller imorgon efter jag kommit hem från handen :)
puss<3


Vill tillbaka!

Vill tillbaka till spanien kollade på alla bilder idag och la upp dom på FB , så jävla fint där!


Alla samlade :)







Så mysigt där :)<3

Jul känsla!

Hejsan :) kom precis hem från skolan , har börjat lyssna på julmusik :D
Fått värsta jul känslan , längtar som fan till julafton , då man samlas , äter gott och har trevligt med nära och kära :)
Själv så ska jag först vara här hos sebastian sen ska vi vidare till mig och gå upp till leif och gunilla och äta gott och träffa alla :) längtar så mkt!
De ända som jag inte tycker om är snön! de har kommit för mycket snö tycker jag.. Snöar ute nu...

En bild från google :)

Iaf nu är de helg och jag ska spendera den med min kära pojkvän :) vi har 6 månader imorgon , kan inte fatta att de har gått så fort! Älskar verkligen honom över allt annat<3
Ska försöka städa lite tänkte jag innan han kommer hem , han ska fixa sin bil efter jobbet :) Sen ikväll åker vi hem till mig och sover där!
Juste hans mamma åkte till Thailand idag :/ kommer sakna henne faktiskt! Hon ska vara borta två veckor så när hon kommer hem är hon super brun! orättvist!
Nu ska jag ta en rökpaus och sen sätta igång att städa lite så de blir gjort :)
puss<3

Snart helg :)

Har precis hjälpt sebastians mamma med att skala potatis :) Kom hem vid kanske fem , gick på dansen idag fast jag inte skulle vara med för vi skulle få en uppgift..
Började kvart över tolv idag men fick ingen direkt sovmorgon för sebastians bil fuckade i morse så han ringde mig kvart över sju och frågade om jag kunde hjälpa till , självklart gör jag de även fast jag blev sur xD kom in vid åtta och somnade kanske vid kvart över åtta - halv nio , sen vid halv tio ringer han igen och då tänkte jag va faaan är de nu då?! Då skulle han berätta att han var på jobbet :P och att bilen stod hemma och då tänkte jag kunde han inte skickat ett sms ist för att väcka mig? men han sa iaf förlåt för att han väckte mig , tyckte de var lite gulligt :)
Vaknade iaf på helt fel sida idag så har varit lite halv grinig!
Ska iaf plugga idag ska inte gå ut för de är ISKALLT! ska hålla mig inne och plugga till provet som vi har på tisdag och sen jobba lite på projektarbetet och dansen , så har lite fullt upp just nu :P
Är skit hungrig så hoppas maten snart är klar :) ska nog hjälpa till lite...
Ska ner och röka hade jag tänkt så skriver senare eller i morgon :)
Puss<3

 

Förlåt jessica men älskar bilden :)<3