SJUK!

Var hemma från skolan idag , mådde inge bra hade typ migrän och världens mensvärk! så ringde till skolan sen gick jag och la mig igen , har fortfarande ont i huvudet och känner mig baaajs i hela kroppen så får se om jag går imorgon..
Ska ju ha utvecklingssamtal men får väl flytta upp de igen..
Har som sagt legat i sängen och kolla på SF kanalen hela dagen :)
Tog 2 alvedon för en stund sen får se om jag mår lite bättre om en stund.. ska iaf krypa ner i sängen snart tänkte bra dricka lite te och sätta på tvn igen eftersom sebastian sitter och spelar..
Men har inte så mkt mer att säga hörs kanske imorgon :)
puss<3

Sebastian Olsqvist <3

Känner för att skriva av mig och berätta hur jag känner...
Allting började i maj 2010 vi träffades för andra gången , jag kommer ihåg hur nervös jag var och visste inte riktigt hur jag skulle reagera när jag såg dig , var iaf hur spänd som helst inför att få träffa dig. De första jag tänkte när jag såg dig var att du var hur söt som helst :) Vi pratade lite i bilen och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga , var rädd att de skulle låta dumt xD kom också ihåg att du verkade väldigt nervös , de kändes typ som du inte vågade kolla på mig.. Men så kom vi till ditt landställe och satte på en film och tillslut så låg jag i ditt knä och du kollade ner på mig , blev helt pirrigt i magen typ som fjärilar i magen ^^ dom här små detaljerna att man ler smått åt varandra och smyg tittar lite kommer jag ihåg så väl för de var så gulligt.. När vi skulle lägga oss så låg vi en bit ifrån varandra men tillslut vågade du närma dig och de var en helt fantastiskt känsla att få ligga nära dig och känna din varma kropp mot min :) Vi prata i telefon på kvällen , efter vi båda kommit hem och vi fortsatte träffas efter de , är så glad att jag tog chansen att lära känna dig och du är helt underbar.

Idag är de November 2010 och de har varit vi i snart 6 månader :) de har varit dom bästa månaderna i mitt liv , du visar uppskattning , kärlek , du bryr dig , trygghet , ärlighet , tillit och allt därtill. Du har visat mig vad äkta kärlek är och jag älskar att du pussar på mig , håller om mig , finns där för mig i vårt och torrt. Även fast jag varit en idiot , dum i huvudet så har du alltid funnits där.. Men idag insåg jag att jag kan inte bete mig som jag gör. De kommer inte funka i längden. Jag är ingenting utan dig , skulle inte klara mig utan dig. Kan inte ens klara mig utan dig 1 timme , hur skulle de då gå om du lämnar mig?! De är som sommaren utan sol , som havet utan vatten och som en kropp utan hjärta.. Jag skulle gå under utan dig , jag vet att jag måste bättra mig för att de ska funka.. JAG VILL ATT DE SKA FUNKA! jag vill vara med dig och ingen annan. Skulle aldrig klara att se att du gick och höll en annan tjej´s hand , pussa på någon annan , hålla om någon annan , älska någon annan. Jag ska se till att de här funkar..
Har aldrig älskat någon som jag älskar dig , du är mitt allt , mitt liv! De finns ingen som fått mig att känna mig så älskad som du får mig att känna mig , du får mig att känna mig speciell , unik allt på samma gång. De ska vara vi föralltid!
Jag Älskar Dig Idag , Imorgon och Föralltid Sebastian Olsqvist<3
Du är speciell , helt underbar , jag kommer alltid älska dig , du har en speciell plats i mitt hjärta!
Jag lovar att jag ska göra allt för att bättra mig på de vi pratat om!
Du är min ängel
Utan dig inget mig<3

Hejsan hoppsan :D

Sitter just nu på svenska lektionen slutar kl:14.00 idag :) ska hem och plugga då så hoppar över att åka hem idag har så mycket och göra...
Håller på med reklam analys just nu skit tråkigt.. Vill bara hem är sjukt hungrig också var äckel mat i skolan , kina gryta med ris :/
Började åtta i morse , med idrott :) skit tråkigt.. Sen historia och de var faktiskt lite intressant :)
Nej nu ska jag jobba lite och lyssna på när dom snackar :)
hörs senare puss<3

God morgon :)

Orkade inte skriva igår som ni kanske märkte.. Men jag och älsklingen bestämde oss iaf för att åka till farsta för han skulle lämna in sin telefon sen tyckte även jag att han skulle kolla på tröjor , men först så ville han inte och han orkade inte... Så blev lite sur för han behöver verkligen nya tröjor.. Men när vi väl kom till farsta gick vi och kollade lite så han har faktiskt köpt några stycken nya tröjor som var jätte fina :) några som jag också kan låna (A) haha.
Som sagt så är de måndag igen , ingenting som jag tycker är jobbigt eftersom jag börjar så sent på måndagar så då behöver man inte tänka på när man ska lägga sig iaf^^ Slutar kvart i ett har bara en lektion! Sen ska jag hem till mig och träffa mamma , pappa och min syster :) efter jobbet kommer även sebastian dit så ska vi äta där idag , men åker hem till sebastian ikväll igen :)
Har ingenting mer att säga faktiskt :) så ska börja fixa mig nu ska ta 11:37 bussen med jessica till skolan..
Men vi hörs kanske sen när jag kommer hem till sebastian igen :) såg nu att de snöade ute :O
puss<3



kommer ni ihåg denna bild? tog den förra vintern vid min skola :)

Min helg :)

Ska ta och berätta lite om vad som hänt igår och vad som händer idag och imorgon :)
Fredag: Var på saco-mässan som ni vet sen åkte jag hem igen och fikade med mamma och vi pratade om lite allt möjligt :) var skönt att få lite egen tid med henne så vi kunde prata.. Sen kom sebastian till mig efter jobbet och hälsade på min föräldrar och vi pratade lite mer.. sen åkte vi hem till honom och jag åt för jag skulle ut först var de bestämt att jag och jessica skulle ut , men sen så ville sassa med och till slut blev vi ett litet gäng , så de var jag , sassa , jessica , emma , bella , ronja , koff och hans tjej johanna , tess och seis :) sen kom även moa , frida och tre av deras kompisar men dom gick efter typ 5 min :P vi skulle grilla korv men ingen hade tänkt som vanligt så ingen hade med sig ved och tändvätska , eftersom jessica sa att ved fanns där så brydde vi inte oss om att ta med ved.. men ved huset var låst xD haha , de gick inge bra att starta en brasa men vi lyckades grilla lite korv och så :) kom hem vid typ kvart över tio , hade ont i huvudet och frös , fick sällskap av ronja en bit eftersom hon bor typ 3 min ifrån mig ^^ Jessica tog lite bilder så delar med mig av några :D



Jag , jessica och ronja på tåget :)



Emma och jag :)



Ronja och jag :)



Sassa , emma och jag :)



Jag och jessica :)



Jag och Ronja igen :)

Lördag: Idag vaknade jag vid elva typ :) sebastian åkte typ vid tjugo över åtta för han skulle jobba idag och han kommer inte hem fören åtta ikväll för han har match efter jobbet :/ saknar honom redan lixom.. men men bara stå ut får pussa massor på honom sen :)<3 juste jessica kom hit vid tolv typ för vi skulle göra klart vårat arbete om indusfloden :) så nu är vi äntligen klara! Hon gick hem vid typ två , sen vid halv tre kom Sebastians bror med familj :) så har lekt lite med linus deras som och sen gosat lite med isabella deras dotter :) båda barnen är ur gulliga! Ikväll tror jag att vi ska hem till sebastian kompis men vet inte än de beror på hur död sebastian är :P Men ska gå ner och vara lite social med dom andra kanske hör av mig sen :)
pusspuss<3

Saco-mässan

Varit på saco-mässan idag , var där typ 20 min sen drog vi :P fanns typ ingenting som intresserade mig för fem öre.. vet inte ens om jag ska plugga vidare längre.. Känns som jag tröttnat så jävla mycket på skolan de senaste året.. Vill bara ta studenten få mina betyg och sen söka jobb.. Just nu satsar jag på att få VG i alla ämnen och få in allt i tid så ingenting ligger och släppar.. Vill få ett bra jobb och kunna flytta hemifrån , okej jag är inte hemma så mycket nu heller , men vill ha ett eget ställe..
Ska nog ta något att ta men har inte bestämt mig för vad än! Vet inte ens om jag är hungrig.. väntar även på sms från sebastian om han kan hämta mig hos mig efter han slutat jobba eller om jag ska ta tåget hem till honom.. Men orkar inte bära datan och allt så tycker han kan vara gullig och hämta mig :)
Sitter även och lyssnar på musik , känner mig lite nere men vet inte varför.. Eller jag kanske vet varför men tänker inte skriva ut de här på bloggen iaf..
Men nu ska jag gå och kolla om jag ska laga något mumsigt :D hörs nog senare skulle jag tro :)
ska nog gå ut med jessica ikväll hoppas de så jag får något annat att tänka på..
Puss<3

Hemma..

Är hemma idag också :/ kände mig inge vidare i morse så bestämde mig för att ligga hemma en dag till.. De är svin tråkigt att ligga hemma men kände att jag inte skulle orka vara i skolan..
Jag och sebastian har iaf bestämt att vi ska sova hos mid idag :) så ringde och berättade för mamma hon blev såklart glad och tyckte de var roligt!
Har som sagt bara legat hemma idag , kollat på tv och snackat med sebastian mamma och syster :)
Tänkte ta mig orken att duscha om jag inte gör de hemma , funderar på om jag ska ta ett bad hemma eftersom jag bara använt de två gååånger! Sebastian har ju träning så han kommer vid halv nio så hinner ta ett långt och skönt bad.. Ska även äta hemma vet inte vad de blir men får se , blir säkert något gott :)
Sen blir de skoooola imorgon :D klassen ska till älvsjö mässan , de handlar om typ högskolan och sånt.. ska nog bara vara där en stund.. sen hem och hämta datan sen hem till sebastian igen , kanske ska vara med jessica imorgon :) sen ska jag fråga om hon får sova här från lördag-söndag!
Nu tänkte jag krypa ner i sängen igen och försöka hoppa i duschen även fast jag duschar här ska jag nog bada :)
Tänkte även ta med min bärbara data hem till mig för att fixa musik till mobilen och fixa jessicas blogg :)
Hörs senare eller imorgon :)
puss<3
En gulligt bild på mig och min gullunge :)<3

Tjena faaan :D

Vaknade idag vid tio i sju och hade lite ont i huvudet , jag tänkte typ att de skulle gå över så smsade jessica och låg kvar i sängen och väntade på svar från henne , råkade somna om till halv nio och då mådde jag sämre. Hade ont i huvudet och kroppen så smsade till skolan och sa att jag var sjuk.. Åt frukost sen gick jag och la mig igen , inte gjort så mycket idag , kollat på tv och fixat lite med design idag på min blogg :)
Har sovit för de mesta och bara vilat , vet inte om jag ska gå till skolan imorgon , har ont i halsen och känns som kroppen inte orkar så mycket men ska iaf ställa klockan och se hur jag känner imorgon^^
Jag och älsklingen bakade nyss chockladbollar :D dom blev helt okej , hade dock i för mycket kaffe xD haha.. Men försökte styra upp allt genom att ha i lite mer havregryn , socker och smör så de blev en liten förändring :) gick iaf att rulla dom!



Nu ska jag nog se på en film , sebastian pratade om en film som gick nu lyssnade inte så mycket om vad den handlade om men får väl se om den är bra :) Ska nog krypa ner i sängen och troligtvis så somnar jag xD somnar nästan alltid när jag kollar på tv..
Om jag ska till skolan imorgon börjar jag 09:50-15:00 men tror de blir att vara hemma en dag till för att vara säker på att jag mår bra , så jag inte måste gå hem efter halva dan eller något sånt.. Kände även att jag mådde illa idag.. HATAR ATT VARA SJUK!
Säger GOD NATT eftersom jag inte kommer skriva mer idag :)
puss<3

Vilken? :)

Vilken tycker ni att jag ska ha?! :)



Den här som jag har nu eller...



Den här som jag hade tidigare?

Tryck på bilderna för att få dom större :)<3

Säger..

Säger redan god natt , tänkte bara kolla på facebook lite och kolla om jag fått något svar på vklass.. Sen ska jag ta en kopp te tror jag och smörja in ansiktet och kanske kroppen :)
Ska även kolla på DH idag :D sebastian drog precis iväg på träning så han komnmer väl hem vid 22:00 , tror jag sover då men får se.. Känner mig trött och seg sitter just nu i morgonrocken jag fick av sebastian för jag duschade precis :) var super skönt...
Skulle egentlingen dra ut med jessica men kände att jag inte orkade så sa de för typ en timma sen till henne ^^
Känner mig lite piggare än innan jag duschade men fattar inte hur jag kan vara så trött sov typ 9 timmar om inte mer inatt :/ aja blir väl så ibland , typ vädret som gör de och sen skolan..
JUSTE! Gjorde klart svenskan idag och skickade in den :D känner mig duktigt , var på dåligt humör och orkade inte alls göra den men tog tag i mig själv och fixade den ^^ sen skrev jag rent Indusfloden så de blev lite finare men tror jag ska be Jessica skriva om den imorgon för hon skriver finare än mig :)
Men nu ska jag försöka koppla av och lägga mig i sängen , tror jag kommer somna innan ens DH börjar men men får se de på TV5play i såna fall :)
God natt , Puss<3


Näst sista lektionen :)

Sitter på historia lektionen och jobbar på med vårat grupparbete.. Vi är nästan klara , ska bara svara på 2 frågor till :) Har haft med att fakta eftersom dom inte riktigt har fått fram information om Induskulturen :P men iaf slutar halv fem idag.. Ska ha aerobics och är ganska taggad faktiskt.. De är skit kul ^^
Fick även reda på att vi ska boka in oss på resa till bollnäs och kolla på bandy den 10 december :D
Igår försökte jag plugga lite men gick inte så bra skrev lite iaf men måste göra den idag eller imorgon... Gjorde inget speciellt igår var bara hemma med sebastian men han hade köpt nytt spel , såklart skulle han spela de-_- Vi skulle egentligen umgås efter maten men han spelade ist så blev lite sur..
Fick en morgonrock av honom så är typ ljuslila den var jätte skön och mysig :)
Ikväll vet jag inte vad som händer kanske gå ut med jessica om hon vill såklart :D hoppas på de!
Men ska försöka göra sista frågorna nu så vi blir klara någongång...
puss<3
Gammal bild på mig och min syster :) saknar henne massor!<3

Måndag igen...

Helgen har gått och de är redan måndag.. känns som helgerna går ass fort men måndag.fredag går så långsamt.. Vill bara ha lov nu är så trött på skolan.. Vill kunna sova , vara medd kompisar och göra roligare saker ist för att sitta i skolan hela tiden... Som sagt hade bara en lektion idag och då kollade vi bara klart på en film som vi började kolla på i fredags tror jag de var?!
Igår så var de ju farsdag som alla vet? Jag skulle egentligen gått på sebastians match men min syster ville följa med mamma och pappa till leif och gunilla , så då gjorde även jag de.. Vi tog en farsdag fika och pratade lite , glömde bort att säga grattis till pappa xD vid typ halv tre började jag och malin gå till tåget för vi skulle hem till sebastian och göra en sak.. Kan tyvärr inet säga vad de får avslöjas senare :) vi mötte även jessica i vh station såklart följde hon också med hem till sebastian ^^ vi hade även lite bus för oss , skrev på sebastian spel chatt typ... Så vi satte oss och spelade cs haha xD gick väl inge vidare dog hela tiden :/ sen på kvällen så gick vi ut och åt med sebastian föräldrar , syster , hennes pojkvän och sen en kompis till hans mamma :) de var trevligt.. efter de så åkte jag hem byte kläder och drog ut med stoffe och jessica.. Vi gjorde inte spec mkt gick till konsujm och köpte MER som vanligt :P
Vid halv nio kom även pillan , stoffe åkte och hämtade henne vid vallavägen... Drog hem vid kvart över nio :) Somnade kanske vid halv tolv typ? :P
Nu ska jag försöka plugga lite svenska men har verkligen ingen lust så tråkigt med svenska.. Ska jämnföra två noveller , dom är nästan lika , handligen och slutet är detsamma bara att de handlar om två olika saker.. Ska försöka förklara så att en som inte läst den ska kunna fatta xD
Kanske skriver sen :) vet inte riktigt vad som händer ikväll... Sebastian har tydligen med sig någonting till mig , är ass nyfiken men han kommer typ inte hem fören halv fem :( kommer döööö av nyfikenhet ju!
aja puss<3

Du är mitt allt

Kommer aldrig släppa dig

Älskar dig oavsätt vad!<3


Snabbt!

Hinner inte uppdatera ngt just nu men gör de så fort jag kommer hem från skolan som är ungefär om 2 timmar :) har bara en lektion!
Men vi hörs senare!
puss<3

Sista lektionen...

Sen är de helg och ikväll väntar bandy :D längtar som fan , fast dom spelar mot västerås så de kommer säkert bli bråk precis som förra året.. Sitter i skolan just nu och har lektion :) har inte så mkt att skriva faktiskt mer än att jag är ganska trött och har ont i kroppen hade rörelse träning i morse och vi strechade (stavning) inte efter så har redan fått lite träningsverk brukar inte få de om jag strechar efter... Aja ska lyssna på vad erik har att säga vi hörs sen^^
puss<3

At school!

Sitter just nu och väntar på att svenskan ska börja , boooooring med svenska! hatar svenska.. Har precis haft lunch , var skit äcklig lunch men som tur är var jag inte så hungrig men köpte macka som jag ska ha innan dansen eftersom vi slutar sex idag -_-
Vaknade vid åtta idag och märkte att sebastian låg kvar i sängen fick värsta rycket och väckte honom , typ skakade om honom totalt då svarar han att han är sjuk och att han har ringt sin chef.. Stackarn :/ Så nu ligger han hemma och sover typ.. Skulle också vilja ligga hemma i sängen och sova hela dagen!
Sista lektionen idag är dans och vi har dubbelpass därför vi slutar så sent.. Ska ha utvecklingssamtal den 22/11 kl:15.00 , får se hur de går. Vi ska hålla i vårat eget samtal och samla info om hur man ligger till och massa skit.. Så ska försöka fixa de i veckan eller nästa vecka :)
Ska sluta skriva nu för jag börjar snart :)
puss<3

Just nu ,

Sitter jag och har försökt leta fram ett papper där frågorna står till projektarbetet som jag , sophie och jessica håller på och arbetar med.. Men kan fan inte hitta de , undra om de ligger hemma?! Är inte säker men får kolla på torsdag när jag och sebastian ska hem och sova.. Hoppas bara på att de ligger hemma så jag inte tappat de , då kommer dom typ döda mig :/

Gick iaf i skolan idag även fast jag inte alls kände för de , visste att de skulle komma snö storm så ville bara ligga kvar i sängen.. Började 8:00 men såklart så skickar han ju sms som jag sa tidigare blev så arg kunde sovit längre! Skulle börjar 10:40 då så mycket skönare än 8 iaf.. Vi slutade 14:50 och på historian fick vi en uppgift som ska vara klar nästa onsdag så gäller att jobba på ska försöka leta lite info ikväll medans sebastian tränar så har vi iaf lite som vi kan börja jobba med på torsdag :)

Snöstorm! dock ej tagen av mig orkade inte ta kort så tog från google..

 

Tänkte försöka hitta orken till att bädda rent sängen , dammsuga och fixa till lite i rummet så de blir lite finare än vad de är just nu.. Men känns som att jag typ kommer plocka lite och bädda rent sängen sen döö , om jag ens orkar göra de.. Blir så trött på de här vädret och man blir typ seg av de också , inte okej!

 

Imorgon blir de att åka till uppsala med Jessica för att kolla på bandy så kommer inte skriva något då om jag inte skriver ett snabbt god natt inlägg när jag kommer hem vid halv elva.. Först är de skola som vanligt mellan 8:15 - 15:45 sen ska jag och jessica åka till Gullmarsplan för att möta upp mertsi sen åka till zinken och ta bussen därifrån de tar typ 1h och 30 min så de är inte så farligt ^^ ska bli kul , har varit i uppsala och kollat på bandy en gång förut men ska med fler gånger de här året.. Ska gå på varenda hemma match iaf :D

Nu ska jag försöka ta tag i de här rummet eller leta efter information om Indus floden så vi hörs sen eller på torsdag :)
puss så länge<3

Bjuder på en fin bild :P det är en driv bild xD


Ingen bra start på dagen...

Kom till skolan till 8:00 för att ha matte men då får den andra trean sms om att vi inte har någon matte.. SUCK! men aja sitter här med jessica och ska hjälpa henne med hennes blogg :)
Vi börjar 10:40 igen och har hälsopedagogik typ med simon :P sen har vi lunch och sen kommer jag inte ihåg mer men iaf slutar halv fem... Inge kul vill sluta tidigt! Nu ska jag hjälpa jessica men vi hörs senare :)
puss<3

God natt :)

Kom hem vid typ tio i nio.. Var ute en stund med jessica , pillan , stoffe och bella :) vi träffades vid stationen typ.. Sen gick vi hem till stoffe men de var så tråkigt där så jag och jessica drig hem.. SKa snart krypa ner i sängen är skit trött..

Som sagt innan maten så var jag och jessica här och jag bestämde mig för att laga mat och baka till sebastian :) vi gjorde kladdkaka.. Tände ljus och duka lite fint.. Jessica gjorde jätte fina servett saker som kunde stå :) Han blev glad och sa tack! Var jätte mysigt.. Sen kom jessica vid tio i sju kanske så åt vi lite kladdkaka och gick ut sen ^^

Ni kan få lite bilder på hur vi dukade och så :) nu ska jag lägga mig bredvid sebastian och kolla lite på tv om jag inte somnar på en gång :P
puss<3



Våran fina kladdkaka :)



Jessica var som ett litet barn , satt där och kolla in i ugnen :) sötunge<3



Biffen <3 Lillen



Våran fina dukning :)

Med lillen :D

Sitter hemma hos sebastian med LILLEN WTF :D Efter skolan åkte vi till Tungelsta för att jessica ville ha en tid för att fylla i sin tatuering.. Hon ska typ göra de i början av nästa vecka.. Vi hade bara en lektion idag så vi slutade 12:45! Fett naaaaajs :D

Har äntligen hittat min kamera sladd! Så de kommer lite bilder från i fredags.. Idag ska jag inte göra så mkt förutom att vara social med min käre vän LILLEN :) är på lite konstigt humör och har svårt att skriva xD

Ikväll så ska jag nog inte göra så mkt men har bestämt att jag ska vara med lillen imorgon och kanske ikväll hon har inge val :D


Enligt malin skulle vi vara uppe hela natten men hon däckade typ vid elva.. Först av alla! inte bra!


Jag och min syster yster :D


Jessica ville tydligen inte vara med på bild xD


Finaste bilden ever :D malin skulle egentligen inte vara med!


Malin igen :)


Snyggaste tjejen i världen ever WTF :D

Fanns fler bilder men pallar inte lägga upp.
Ses senare , puss<3

Suger på att...

Suger på att uppdatera... Inte hittat min kamerasaldd än och om jag ska vara ärlig så har jag inte ens orkat leta...
Igår sov jag typ hela dagen var helt slut efter en tjej helg med underbara personer :)

Nu ska jag snart börja röra mig mot bussen för att möta upp jessica.. Idag blir de att dra till skolan.. Känns konstigt eftersom jag inte varit i skolan på 6 veckor eftersom vi haft praktik och lov!

Ska börja klä på mig nu och gå mot bussen så inte jessica behöver vänta på mig som vanligt ^^
Kanske skriver efter skolan!
puss<3

Kaaallt!

Sitter här med lillen , vi har precis kommit in.. Mötte henne vid bron för hon ska sova här idag igen :) mysigt värre asso!

Sebastian och hans kompis är och hämtar mat på oden.. Sallad för min del! Vi kommer nog somna tidigt ikväll är skit trött!

Var på bandy idag Tillberga-Hammarby de blev 6-6... Var skit kallt så vi gick tidigare för att köpa varm oboy kom hem vid typ fem.... Gick och la mig somnade en stund sen kom sebastian och väckte mig för vi skulle prata... Nej nu ska jag vara social hörs senare typ.. Bilderna från igår kommer upp när jag hittar sladden till kameran!
puss<3

Härligt med lite sol :)

Sitter just nu hemma hos sebastian och har precis städat.. Min kära syster är också här :)

Vaknade vid tjugo över nio att malin snackade i telefon och snacka om att jag blev sur men de löste sig , gick upp och åt frukost risgrynsgröt :D mums! Hade sällskap av mamma som hade lunch , hon jobbar ju idag.. Vid elva åkte jag , pappa och malin till City Gross för malin skulle handla vanilj cola xD och jag hittade en julkalender men såklart så köpte jag två! GOOTT :D blev som ett litet barn på julafton när jag såg dom hihi...

Berättade ju igår att vi ska ha tjejkväll/filmkväll här idag medans sebastian och hans 2 kompisar lanar.. Vi ska möta upp dom efter vi ätit och hyra två filmer :) jag och jessica som har godisförbud har popcorn , gurka som vi har dipp till..

Sebastian kommer hem vid kvart över fyra - halv fem för han struntar i att gymma idag , tror inte han hinner göra de idag faktiskt eftersom han har lite att fixa.. Vi ska nog äta vid sex tror jag.. De är jag och malin som ska laga mat och såklart blev de malin som fick välja mat så de blir tacos :D inte ätit de på hundra år..

Nu ska jag vänta på att malin har duschat klart så vi kan gå ut och ta en cigg och sen börja välja kläder och fixa oss till ikväll ^^ Måste ju vara lite snygga och så.. Inte ofta man klär upp sig och sminkar sig :) men skriver senare eller imorgon och tar nog lite kort så då kommer dom upp imorgon på bloggen!
puss<3


God morgon :)

Vaknade vid tio kanske :) kände mig utvilad och allt kändes bra efter jag pratat med min mamma , pappa och syster igår! Prata om allt som hänt och lite till.. Sebastian hämtade mig vid kanske kvart i sex , vi stannade en stund och pratade så dom fick träffa honom lite också :) kom hem till honom vid hakv sju sen vid åtta kom jessica och hämtade mig... Vi åkte till bella och träffade henne , jessica fick även lite filmer av henne kom hem vid tio :)

När jag kom hem så åt jag två hårda mackor och drack lite te :) sen kröp jag och sebastian ner i sängen och pratade lite sen somnade vi ^^

Idag ska jag hem , ska möta mamma på hennes jobb eller i jordbro vid pressbyrån! Har duschat för en stund sen de var otroligt skönt ^^ Sebastian och jag sover hemma hos mig inatt.. Han ska gyma och träna idag så han kommer vid halv nio kanske..

Imorgon så åker jag och min syster hit igen för jag ska städa och fixa lite eftersom vi ska ha film kväll här och sebastian ska lana med några kompisar :) jessica och kanske pillan kommer också hit.. Jessica och malin sover nog över här imorgon och jessica sover även här på lördag :)

Blir bandy på lördag vid 14.00 , sen efter de så är jag med jessica eller så åker jag och firar lisa har inte riktigt bestämt mig än får se på lördag hur jag gör.. Beror på om sebastian följer med annars tror jag att jag är med jessica ist :)

Skriver kanske mer ikväll eller imorgon. Funderar på om jag ska ta med min data hem eller inte får se senare ^^
puss<3


:)

Jessica är påväg hit med kido vi ska dela på en cigg :) efter hon varit här funderar jag på om jag ska städa lite och dammsuga! Men får se hur de blir med de är inte på de bästa humöret idag så kanske bara bäddar ner mig i sängen och kollar på tv eller någon bra film :)
puss<3

Trist väder...

Har varit ute med jessica en stund idag , vi har ute med söta kido :) Hon kom hem till sebastian en snabbis sen så gick vi runt med kido! Köpte lite natru godis och MER till jessica ^^

Kom hem vid kvart i åtta ungefär har inte gjort så mycket , pratade med mamma lite om saker som hänt. Känns bra nu iaf så jag och sebastian kanske sover där i morgon eller på torsdag ska prata med han när han kommer hem senare ikväll! Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla på DH :)

Sebastian åkte iväg vid typ sex för han skulle gymma , ha möte och sen träning. Han kommer hem vid typ halv tolv då ska vi prata lite sen blir de sova eftersom han ska upp och jobba i morgon! Stackarn , tycker synd om honom!

Trist väder de är ute när jag skulle gå hem från stationen började de regna och nu typ öser de ner :/ skulle hellre ha snö än allt jävla regn! De är mysigare med snö också :)

I morgon blir de att vara med jessica , vi ska typ gå till jordbro så kido får leka i hundparken eller vad de heter xD Dom har ju ingen här i Vh och de tycker jag är lite konstigt :P aja skit samma xD

Ska börja fixa mig inför sängen nu :) hörs nog imorgon om inte annat!

puss<3


Fick bli en bild på regnet!


God morgon :)

Vaknade vid tio kanske :) jessica hade smsat mig vid åtta typ.. morgon piss jävel :P ska träffa henne snart ska bara fixa mig och lyssna på musik och hon ska bara äta lite!

Vi ska träffa bella i vh en stund sen så ska vi till Ica Maxi för jag måste köpa shampo för färgat hår så de inte blir förstört :) får se om vi träffar någon annan vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar väl på något :)

Imorgon ska jag kanske följa med min syster till läkaren sen kanske jag och sebastian sover hemma hos mig får se om jag har lust med de.. Bestämmer mig imorgon!

Ska börja fixa mig nu men vi kanske hörs senare :)
puss<3

God Natt :)

Kom precis in har varit med jessica , pillan och micke en stund :)

Som sagt jag var med min syster hos farmor idag , vi åt lunch på Alby Värdshus eller vad de hette xD tog hamburge meny men de n var väl helt okej :P har ätit godare om jag säger så! Vi åkte hem vid ett ungefär för farmor skulle till ögonläkaren :) Efter vi sagt hejdå till farmor så åkte vi hem till jordbro och lämnade malins saker och jag fick se skåpen på min toalett ^^ de blev skit fint!

Sen åkte vi till banken för malin skulle aktivera sitt bank kort för hon har beställt ett nyss ^^ efter de gick vi och köpte hårfärg för jag vilje färga håret.. Blev mörkbrunt men ser svart ut nu men de blir väl bra efter man tvättat de några gånger :) Malin hjälpte mig och färga , hon är jätte duktigt! hihi..

Sebastian kom hem vid kavrt över fyra då höll han på med sin baslåda xD vi åt vid typ sex kanske sen kom jessica och jag fick två leggins av henne , skit fina ^^ tack jessica!

Nu ska jag faktiskt försöka sova eller iaf krypa ner hos sebastian :) ni får bilder på håret när jag orkar ta en bild!

puss<3