Lite blandat :)

Har inte bloggat på ett tag och jag är ledsen för de men kan berätta lite om vad som hänt under den långa helgen :)

Onsdag: Hade jag utvecklingssamtal och de gick super bra ^^ efter de så åkte jag , mamma och pappa för att hämta min söta lillebror i salem :) sen på kvällen kom leif och gunilla ner med katten för vi skulle vara kattvakt medan dom åkte iväg på en mini semester :) jag pluggade även i typ 5-6 timmar -_- ass tråkigt och jobbigt men är tvungen för att jag har prov på torsdag i naturkunskap. Fick även klart svenskan :)

Torsdag: Väckte mamma mig vid elva kanske och frågade om jag ville följa med till dalarö och de ville jag såklart :) vi fikade , gick runt och bara myste ^^ vi åkte hem vid typ 13-14 kanske för att börja laga mat och även då så pluggade jag för att bli helt klart med de som ska vara klart :) måste bara göra turismen sen är jag helt klar , sköööönt!

Fredag: Gjorde jag inget speciellt på dagen utan tog de lugnt och sov ut :) sen vid 20.00 kollade jag pappa , mamma och min lillebror åp så ska de låta och hade fredagsmys ^^ vid halv tio kom Sebastian och hämtade mig för att jag skulle sova hos honom :) de var jätte mysigt vi låg och kollade på film , pratade och skrattade väldigt mkt :P

Lördag: Kom hem vid typ halv tre-tre och då åt jag lite sen började jag och pappa med maten , han lärde mig hur man lagade fisk och lite sånt :) blev faktiskt super gott :D sen efter maten cyklade jag och min bror i typ 30 min :) vid sju gick vi upp till gunilla och leif för att lämna katten men vi stannade kvar och fikade och lite annat kom hem vid typ elva kanske :) somnade vid halv tolv.

Söndag: Väckte mamma mig vid tio för att vi skulle åka och lämna min bror i salem igen :( saknar honom redan<3 efter de så åkte vi till bauhaus köpte en jordgubbsplanta ^^ sen åkte vi till coop typ och kollade lite där :P sen åkte vi hem jag la mig i sängen och kollade på film och vilade lite var super trött sen vid sju smsade jessica mig och frågade om jag skulle med ut :) hon hämtade mig vid halv åtta då åkte vi till handen och var med frida och moa en stund , sen åkte vi till brb och var med veronica ett tag :) var hemma vid halv tio ^^

Och nu idag skulle vi börjar fem över åtta men läraren som vi skulle ha trodde vi började halv nio så vi hade ingen lektion så de blev en onödig dag men jag och jessica åkte hem till henne och lämnade lite saker och packade ner mat och hennes badkläder och åkte till hennes landställe som ligger på Gålö och var där hela dagen. Vi grillade , cyklade , spelade yatzy och hon badade såklart :P vi spelade även fotboll :) de var jätte kul där ute och dom bodde hur fint som helst :D vill oxå ha ett landställe! Kom hem för en liten stund sen så nu ska jag försöka plugga lite naturkunskap och kanske turism:) sen kanske sebastian kommer hit ikväll och sover med mig får se hur de blir^^

<3


Tisdag :)

Idag är de en lång dag tror vi slutar vid halv fem :/ var iaf skönt att ha sovmorgon till tio över nio imorse :) kom till skolan vid nio kanske och då hade jessica och bella redan kommit ^^ just nu ska vi ha frititdskunkap med erik mindre kul men men. Idag tror jag inte de händer så mkt eftersom jag slutar så sent och sen vid fem har jag tvättstugan -_- måste verkligen tvätta har inte kläder , så känns skönt att man entligen ska tvätta idag ^^ har inte så mkt att skriva om men de blev iaf lite så :)
pussen<3

!

Du måste verkligen vara besatt av mig eftersom du inte kan lämna mig ifred. Radera mitt nr , hör aldrig av dig mer! så svårt kan de faktiskt inte vara!



natt inlägg

Enda skället till att jag skriver ett natt inlägg är för att jag har svårt att sova :/ sovit med en viss person i två dagar så känns jävligt tomt i sängen , ingen som pussar på en , ingen som kryper närmare och håller om en och framför allt ingen som kittlar än xD haha. Vet att han tycker samma sak ;) btw har jag matteprov imorgon :O har inte pluggat ngt xD men kmr väl gå bra :P hoppas jag iaf! bloggar nog efter jag gjort de och säger hur de gick eller aah hur de kändes iaf. Just nu ligger jag i sängen och smsar med mr X , hahah mupp jag är xD nej nu ska jag nog krypa ner tbx under täcket och smsa lite :) vi hörs nog imorgon. Nu blir de tyvärr ingen bild orkar inte lägga ut ngn.
Pussen och god natt<3

bestämt mig nu!

har bestämt mig gör att inte sitta och deppa , tänker inte gråta , du är inte värd mina tårar och du är inte värd mig! du beter dig så dåligt och sen har du mage och skylla på mig.. du borde verkligen ha dåligt samvete asso. folk har nog rätt om dig , man kan inte ha ett förhållande när man tar allting före en tjej. en fråga som går runt i mitt huvud är om du visste att de inte skulle funka , varför fortsatte du träffa mig överhuvudtaget?! tror du snackar ganska mkt skit om jag ska vara ärlig. hoppas du hittar ngn som gillar hur du lever tycker bara att du ska växa upp och klippa navelsträngen till din mamma. Nej nu ska jag fortsätta vara social på msn och skype , dunka glad musik och njuta av livet :)
puss
Älskar bilden asso xD (gammal bild)

Tisdag :)

Jahapp idag var de nationella prov , gick väl sådär på hörförståelsen :S men gick bättre på den andra :) gick även igenom samhälle eftersom vi har prov på torsdag. Skulle gått till halv fem men fick sluta vid halv fyra så kändes skönt , var hungrig och ville bara hem :P vi har även en svenska redovisning denna vecka , känner att de börjar bli ganska mkt nu på slutet , vrf inte sprida ut de lite mer på terminen :S? när jag kom hem åt jag och sen var de bara att plugga fick inte så mkt gjort men försökte iaf :) nu har jag precis plattat håret och lyssnar även på musik. Imorgon börjar vi tjugo i tio för vi fick sov morgon av sune eftersom vi var där åtta i morse :D och engelska B har inte jag så blev längre sov morgon :) I LIKE <3 blir bara att vara hemma idag och försöka plugga lite så de fastnar lite mer än vad de gjort xD imorgon går jag till tio i två och tror jag ska stanna kvar på verkstan och plugga lite med svenska och matte :) sen blir de hem och plugga samhälle , sen tror jag att jag ska vara med Jessica =) lovar oxå att jag ska försöka bli lite bättre på att blogga , begär inte för mkt av mig , har inget att skriva ibland :P juste , idag hade jessica och jag tåkigt så blev lite kort , kan vissa ngr xD lite mobbade bilder men ibland får man bjuda på sig själv :D
<3
Du betyder verkligen grymt mkt för mig
kmr aldrig släppa dig
du får mig alltid att skratta
ÄLSKAR DIG <3

...

Känner att de bubblar inom mig just nu , de bara kokar , vill bara skrika rakt ut! vill prata men jag kan inte vet inte varför jag har så svårt att öppna mig och prata om jobbiga saker. rädd att såra folk?! jag är så trött på att alltid bära saker inom mig tills jag exploderar , då får man lixom ingenting bra sagt utan skriker och säger dumma saker som man sen ångrar. vill bara gråta just nu känner så mkt inom mig men vet inte hur jag ska få ut de utan att ångra orden efteråt. känns som om de alltid är jag som gör fel säger fel fast de kanske inte är de , just nu känns allt så jobbigt och jag vill bara vara ifred , komma bort från allt! kan inte ngt gå rätt för en gångs skull , är de så mkt begärt?! jag vet inte vad jag vill längre , allt var lixom bra för två veckor sen typ men sen kom allt eftersom och allt blev bara fel. hur mycket ska en person orka? aah ni som läser min blogg kanske inte vet de här men jag har svårt att få ut saker med bra ord , jag är sån som säger vad jag tycker och tänker fast de blir lixom taskig och väldigt elakt , vill kunna säga saker utan att behöva vara elak. Hatar att behöva tänka på allt de här , slutar alltid med att man ligger och gråter , har svårt att somna , vaknar flera gånger per natt och äter typ ingenting. frågan är vad ska man göra fortsätta kämpa eller lämna allt. men jag vet att jag kmr ångra mig efteråt och då blir de iaf inge bra. får väl helt enkelt försöka prata om de och se om de löser sig...

Aja nog om allt dåligt , låter som om jag är värsta dystra människan... Snart är de måndag igen och innebär skolan -_- har bad imorgon men kan inte vara med , tror alla tjejer vet vad jag pratar om :P blir iaf hem direkt efter skolan och plugga eftersom vi har matteprov på onsdag kmr seriöst få IG fattar ingenting :S sen ska jag göra klart med redovisning i turism på tisdag sen tror jag i har prov i naturkunskap?! eller är de nästa vecka :P bra koll sofie jungarve har xD blir iaf massa plugg eftersom nu är sista rycket innan sommarlovet ska försöka få VG i dom ämnen jag kan få de i , lärarna tror iaf på mig så känns bra :) snart blir de att lägga sig i sängen och kolla lite på tv och sen försöka sova ska upp kvart i sju imorgon börjar fem över åtta imorgon :P lagom kul... sen på tisdag är de nationella i engelska kom jag på nu :O hoppas de går bra :D juste min kära lillebror var här i hegen var riktigt mysigt även fast jag kanske inte la så mkt tid på honom som jag kanske borde gjort :/ men planerna var ju redan planerade så ville inte svika ngn men han spelade ändå dataspel så kanske inte gjorde så mkt att jag var borta och sov halva lördagen xD men kändes skönt att ha honom här eftersom han inte är här så ofta :) han är så söt :D nej nu ska jag sluta skriva ni kmr ju inte orka läsa allt :P god natt kanske skriver imorgon får se om jag hinner :)
puss<3