Hejsan :)

Sitter hemma hos sebastian med pillan :D ska snart äta sen ska vi ut med jessica :) möte pillan vid ica och då kom även bella så vi satt där och pratade och rökte :) pillan testade även stoffes moppe :D gick skit bra! ^^ min syster följer kanske också med ut :)
skriver senare elleri morgon!
puss<3


Trött!

Vaknade vid elva ungefär :) hörde att sebastians brors barn var här dom är super söta ^^ vi gick ner och åt frukost efter att sebastians pappa varit här uppe och sagt till att vi ska gå upp för att jag skulle mecka bil xD haha , kommer aldrig hända men iaf! Efter vi hade ätit frukost så klädde sebastian på sig för han och hans pappa ska fixa med någon bas låda eller ngt.

Nu på dagen ska jag bara ta de lungt funderar på att duscha och fixa mig lite men får se om jag orkar. Sen ikväll så ska jag och babe åka till hans landställe och bara vara ensamma och prata , umgås och ha de super mysigt :)
Kommer hem imorgon igen och då kanske vi ska åka och kolla på jacka till honom för han behöver verkligen en men han fattar inte de själv!

Juste igår var de bandy Hammarby-Edsbyn! de var inte kallt men i slutet blev de kallt om fötterna eftersom jag hade tygskor xD först låg hammarby under med 0-1 men sedan tod dom ledningen med 6-3 men sedan tappade dom den stora ledningen så Edsbyn kom ikapp så de blev tillslut 6-5!

Nej nu ska jag sluta skriva för jag har inge mer att berätta! ^^

puss<3


God Natt :)

Idag innan praktiken gjorde jag inte så mkt :) ringde till farmor för jag och malin ska dit på måndag ^^ började kvart i ett möte jessica vid kvart över tolv :) slutade fem då kom sebastian och hämtade oss så åkte vi till handen för jag skulle köpa min nya vinterjacka och ett linne ^^ och jessica köpte ett par leggins ska till handen imorgon också för jag ska köpa nytt smink :) nu ska jag krypa ner i sängen med sebastian och försöka sova ^^ hörs imorgon!
puss<3

Tjooooooooooooooooo!

Möte upp min mamma och syster på tåget för vi skulle till handen för att fika och gå till läkaren :) skulle egentligen gått på fotboll med jessica blev sjuk :/ så var med min syster hela dagen ist ^^ vi åt hemma hos mig även sebastian sen vid sex så åkte vi hem till sebastian och gick ut en stund nu har jag precis fixat lite nya bilder och så till bloggen :D och min syster snackar i tfn xD hon ska snart blogga och typ kolla lite saker på datan sen ska vi fixa lite mer låtar :) hon ska vara här ett tag till är så kuuuuul att vara med henne :D ska säga till henne att lägga på nu! JÄVLA OSOCIALA UNGE! :@ skriver nog mer imorgon :)
puss<3

Mina små gullungar :D<3


Lite små sur..

Försov mig imorse klockan rindge kl 8:00 men stängde av den i sömnen så vaknade vid tio kanske. Fick värsta rycket men men vad ska man göra åt saken ska snart börja fixa mig för ska till läkaren ska ta 12:07 bussen från vh för jag ska först äta lunch med min syster och mamma :) men vi hörs senare.
puss<3



Stackars jessica ligger sjuk :/

Lite stressad...

Kom hem vid fem över nio var med Jessica , pilla och stoffe en stund i vh :) vi snackade och gick runt , jag och jessica köpte mer xD sen vid typ halv nio kom emil och hans kompis till vh för dom skulle få en cigg av jessica ^^ nu ska jag fortsätta kolla på DS ska krypa ner i sängen och försöka sova ska upp tidigt imorgon för vi börjar halv tio imorgon sen vid halv två ska jag till läkaren och sen tillbaka till praktiken och sen fotboll så kommer nog inte hinna uppdatera imorgon men annars så hörs vi på torsdag :) måste fixa om bilderna på bloggen också blev inte helt nöjd men de får jag göra en annan dag!
puss<3

Ett litet snabbt inlägg!

Hann tyvärr inte skriva igår eller nu på morgonen får skriva efter praktiken eller efter jag och sebastian städat och bytt sängar :) <3

Söndag igen...

Sitter just nu i sängen och lyssnar på musik :) som jag sa igår så sov jag och sebastian här igår till idag. Jag och malin gick ut en stund igår med alleh och jessica :) kom hem vid halv sju kanske. Pratade med mamma sen kollade vi på sommaren med göran så jävla klockren :P sen började de en film på 4:an 21.25 Juno hette den ^^ somnade vid halv ett kanske. Vaknade vid tio typ åt frukost , sebastian åkte hem vid ett för han skulle byta däck , jag och malin tog 12.58 bussen till port 73 för att kolla lite men de var så jävla mycket folk och de var inte ens bra affärer! Sebastian ska komma och hämta mig när han är klar så ska vi sova där :) tycker de är mysigare där! skriver kanske ikväll eller imorgon ^^
puss<3

Lördag!

Somnade vid två inatt och vaknade vid fyra att jag fått sms av sebastian då satt han utanför min dörr :P han var snorfull! Tog in honom sen så la vi oss i sängen han somnade ganska snabbt medans jag låg vaken ett tag. Somnade halv fem vaknade vid halv sex igen och pratade med mamma sen vi sex tog jag två mackor och mjölk , satte på tvn ^^ somnade vid sju igen och vaknade elva , pratade med mamma och pappa sen vi kanske halv två åkte vi till sebastian för att hämta kläder och medicin sen så åkte vi och handlade :) idag ska jag bara ta de lugnt hjälpa min syster med musik till mobilen och sen kanske träffa jessica och pillan en stund :D jag och sebastian sover här i natt sen imorgon åker vi hem till honom för han ska byta däck på bilen :) nu ska jag duscha sen krypa ner i sängen igen ^^
puss<3

Dags för sängen...

Nu ska jag stänga av datan och kolla på tv eller om jag sätter på en film... Sebastian glömde tydligen sin medicin så han kommer inte ikväll.. Får väl hoppas på att vi ses imorgon om ingenting annat kommer upp. Har svårt att sova utan han eftersom vi sovit tillsammans så mycket på senaste tiden :/ ska iaf försöka sova så jag är pigg imorgon. SKa nog kolla på sommaren med göran :) men sov så gott så hörs vi imorgon ^^
puss<3

Hemma i Jordbro..

Sitter hemma i jordbro och ska snart kolla på idol med mamma och pappa :) vill även tacka min kära syster som hjälpt mig med min blogg ^^ för en stund sen drog hon på fest typ i högdalen och kommer hem sen :P kommit hit vid typ halv sex , åt hemma de blev kött och vitlökspotatis mums :) är fortfarande lite sjuk fast febern är borta som tur är. Sebastian är ute skulle egentligen följa med men kände att jag inte orkade. Så han kommer sen efter han varit ute ^^ så vi sover här hela helgen , fast han ska hem imorgon en stund och byta däck på bilen och spela match sen kommer han tillbaka hit. Under tiden så kanske jag och malin åker till port 73 och kollar lite ^^ nu börjar idol kanske skriver senare eller imorgon :)
puss<3
Jag och malin från i somras när vi badade :)
Älskar henne<3

USCH!

Känner inte alls för att gå ut idag , vill bara krypa ner i sängen igen! vädret får mig på dåligt humör :( reganar , blåser ap mycket och de är sviiiiiin kallt! Men har iaf precis ätit frukost , mår lite illa och känner mig inte på topp idag , men blir praktik iaf jobbar ju bara mellan 12:45-17:00 blir att gå hem och vila lite! Ska iaf möta Jessica i tunneln halv ett :) juste ska få en överraskining av sebastian idag :P är ap nyfiken :O vill veta nu! nu ska jag klä på mig och fixa mig men hörs kanske senare :)
puss<3



Vi genom allt , right?
Jag älskar dig<3

Måndag igen...

Så var dem åndag igen börjar inte fören halv två , har typ precis duschat och klätt på mig lite :) blir leggins , linne och tjocktröja idag lite enkelt :P sitter och snackar med jessica på fb vi ska på fotboll den 27 :D sen 25 ska vi åka och handla lite saker ^^ behöver mössa , halsduk och underställ eller långkalsonger eftersom bandyn drar igång den 29 , faaaan vad jag lääängtar! :D ska sminka mig lite idag fast får se om jag orkar ska snart äta lunch också. Slutar vid 17.00 idag då ska jag bara hem till sebastian och ta de lugnt eller om jag drar ut med jessica får se :) men ska fortsätta fixa mig nu ^^
puss<3

De blir ett till inlägg..

Eftersom jag tagit mig orken att starta min egen data så ska ni få lite bilder , jag pratade ju om att jag fick blommor från min pojkvän men de var ett bra tag sen men bättre sent än aldrig , som man brukar säga xD sen har jag även lite gulliga bilder på honom :)
Älskar honom otroligt mycket , så glad över att jag har dig älskling<3

Hejsan hoppsan :)!

Sitter just nu hemma hos min pojkvän och kollar på reprisen från i fredags av Idol :) hejar på ALICE såklart hon är super bra tycker jag iaf ^^ igår var jag ju med jessica sen vid kanske sju mötte vi upp pillan och gick tillbaka till jessica och åt naturgodis och dippade grönsaker :P sen vid kvart över åtta gick vi till västerhaninge station och mötte upp tamo och snackade lite xD fyfan va vi skrattade de är bara jag , jessica och pillan som fattar men iaf :P Denice och hennes kille skulle komma efter dom fixat en sak men sen tyckte dom de var så kallt så dom kom aldrig. Sen kom stoffe efter en stund och vi snackade. Pillan drog efter en stund och tamo drog en stund efter henne , sen vid kanske tio i tolv drog vi hem till stoffe för han skulle hämta pengar för vi skulle till vegabaren för han skulle äta lite :) när vi skulle tillbaka till vh så säger jessica att bussen ska gå 55 så vi ba aah skit bra bara 6 min kvar typ , när klockan är hel har bussen inte kommit så jag går och kollar tror ni inte hon har kollat fel då eller :P? fan va sur jag blev så vi gick till coop forum och kollade bussarna där men dom gick inte , då gick vi till bussen uppe vid donken typ den gick inte fören typ 24 eller ngt xD så vi gick till statiol och köpte varm oboy för vi frös så mycket jag och jessica får egentligen inte dricka de men vi tyckte vi var värda de igår :P sen gick vi till handens närsjukhus då kom 837 så tåg vi den till centrum och fick vänta där i en kvart innan 835 kom xD lyckad kväll asso... När vi kom till vh smsade jag med sebastian och han ville sova med mig och snacka med mig så jag sov inte hos jessica , kände att jag verkligen behövde prata med sebastian efter allt som hänt... men nu tycker jag att de känns bra och hoppas han också tycker de! Hämtade min väska hos jessica för en timme sen typ nu är sebastian och spelar match och hans mamma och pappa är inte hemma sitter här själv! Nu ska jag fortsätta kolla på Idol , hörs kanske sen! :)
puss<3



Saknar mitt långa hår!:(

Sitter hos...

Jessica just nu vi kom precis hem hit :) Hon kom till mig vid kanske kvart över ett , hon gick från vh till mig med kido ^^ så tog vi tåget tillbaka till vh och mötte moa och frida :) var med dom ett tag sen gick vi hem till sebastian för att jag skulle hämta kläder och min laddare :P ska sova här i natt , vi kanske ska träffa pillan sen xD kanske hörs senare!
puss<3

God Morgon :)

Vaknade för en stund sen kunde inte sova så tänkte ta lite och äta sen försöka somna om :) börjar ju inte fören kvart i ett så.. förlåt för dålig uppdatering men hänt lite saker så har varken haft tid eller lust att blogga! Just nu lyssnar jag lite på musik och snackar emd min syster på fb som jag ska träffa idag :D ska prata med någon på min praktik och fråga om de är okej om hon är med en stund så hon slipper åka fram och tillbaka :P slutar fem idag och då ska vi hem till mig och käka middag xD får se vad vi gör efter de men ska kanske sova hos sebastian eller hemma får se hur de blir :P I helgen blir de fullt drag för imorgon ska jag sova hos Jecca inte gjort de på evigheter! så vi ska nog vara med pillan och sen doppa grönsaker i dipp.. JUSTE! glömt att berätta har godisförbud i 2 månader :O?! Jag och jessica kom överens om de i förregår :P så inge godis , läsk , alkohol , oboy och inge fika :( de värsta för mig är cola för jag älskar verkligen de! men jag ska nog klara de annars förlorar jag fan 100 kr :O! Nej men nu ska jag äta upp och försöka somna om snart så jag är pigg till praktiken.. Bjuder påen tråkigt bild har tyvärr inte orken att sätta på min egen data så blir en från sebastians data xD lite söööt var den iaf (A)
Puss<3

Kan bjuda på en till fin bild :)

 


God Morgon :)

Sitter just nu vid datan och lyssnar på musik och snckar med jessica :) ikväll ska jag och älsklingen hem till mig och sova över för första gången på riktigt länge :P Ihelgen har de väl inte hänt så mycket egentligen , i fredags åkte vi på bio för vi hade fyra månader i måndags vi kollade på Trollkarlens lärling ^^ innan de bjöd Sebastian mig på mat :) juste fick jätte fina blommor av honom i måndags dom ligger på min data så lägger in dom en annan dag! Filmen var väl slut vid tio över elva då åkte vi hem och pratade lite och sen somnade vi. I lördags gjorde vi inte så mycket jag var typ med kompisar hela dagen och kvällen kom hem vid kvart över tolv - halv ett :) igår hade vi gäster här hemma dom åkte väl vid sju då gick jag och älsklingen upp och handlade godis och mötte jessica , bella och joel på en cigg :) juste på dagen var jag med jessica en stund också vi åkte till bellas jobb och snackade lite och rökte :) nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå , börjar inte fören halv två idag har ju praktik :P jessica kommer och hämtar mig ^^ men kanske skriver imorgon om jag orkar xD
puss<3