29/11-09

Hej:) Idag ringde Jessica vid typ tre och vi bestmde att vi skulle ses så jag började fixa mig sen fick hon för sig att hon skulle gå till Jordbro så jag mötte henne typ halvvägs så gick vi hem till mig och jag käkade och fixade läxan sen så kom hennes mamma och pappa och hämtade oss. Vi åkte hem till henne och fixade oss och hon åt sen åkte vi till gården men var inte där så länge. Sen åkte vi till stan och skulle försöka hitta vart selle jobba men de gick inte så bra xD kom iaf hem vid tio och nu ska jag snart sova:)
<3

25/11-09

Har inte haft ork att skriva , har varit sjuk i en vecka nu=/ sen har de hänt så mkt som verkligen har tryckt ner mig och fått mig att fundera vad dom egentligen vill mig.. Är dom ute efter att få förstöra igen eller vill dom bara mig ngt gott och få ta del av mitt liv igen? men alla kom typ på en gång och då börjar man ju fundera om dom typ snackat ihop sig eller ngt... Aja skit i de. De blir att vara hemma resten av veckan , imorgon kmr bella och jessica förbi för att vi ska plugga och snacka lite... Är så tråkigt att vara hemma och bara ligga i sängen och ta de lugnt. Känner att jag inte har så mkt att skriva mer än att jag börjar känna mig bättre och att i helgen kmr mina söta syskon hem och vi ska julpyssla och sånt sen åker dom hem på söndag men kmr tbx den 23 december och r här typ 2 veckor:) ska bli riktigt kul.. Ska typ sova nu iaf God natt.
<3

21/11-09

Igår var jag på bio , vi såg 1012 och sen bandy med jessica:) Bajen vann med 7-4 mot kungälv. Sen åkte jag hem och kollade på idol. Idag ringde klockan vid elva ska på teater fick min farmors biljett till Hairspray för hon har legat i influensa hela veckan så hon orkade tyvärr inte gå=/ Ska möta farfar i stan sen åker vi till Kinateatern och möter faster , moster , lillasyster , Agnetha , sven , jakob och ann-sofie. Sen efter teatern blir de mat och då kommer väl alla typ sitta och snacka om teatern oxå:) kanske skriver när jag kommer hem.
<3

17/11-09

Idag har var de skola från 08:45 till 16:00 , på morgonen kom de barn som var 6 år och vi gjorde lekar för dom sen fick dom fika lite och så dagen fortsatte med samhälle och turism. Efter skolan åkte jag och bella hem till mig och käkade sen delade vi ut tidningarna , åkte sen hem till mig och kollade på andra avenyn. Hon har precis åkt hem ska snart sova. 
Imorgon blir de be bara skolan sen plugga som fan ska göra svenskan , turismen , engelska och samhälle. Har typ inge mer att skriva kanske skriver imorgon.
<3

Fredag!

Förlåt för dålig uppdatering men har verkligen inte haft tid med att skriva.
Idag har jag varit i skolan kämpade upp vid halv sju hade turism , fritidskunskap och drama slutade vid 13.00. På draman spelade vi upp en film och den sög verkligen -_- men men sånt i livet. Skulle egentligen på bandy idag men Jessica är på kryssning så blir tyvärr inte så. Tänkte bara vara hemma och ta de lugnt måste även plugga lite(suck) har inte lämnat in arbetet som ska vara inne idag. Idag är de även IDOL:D så ska titta med mamma och pappa tror jag. I veckan har jag varit med kompisar , pluggat och delat ut tidningar och det var en tant som hade ringt och sagt att hon inte fått sin tidning men jag vet att hon fått den men min chef sa att jag skulle kolla upp de så jag gick i onsdags dit och gav en ny tidning innan jag och Jessica åkte till gården i Hagsätra. Nej nu ska jag börj plugga skriver kanske mer sen.
<3
                                

6/11-09

Har inte bloggat på ngr dagar p.g.a att jag är sjuk och har verkligen inte orkat. Har även tänkt på lite saker. Som tex flytten hit till jordbro , undra om de hade varit annorlunda om jag fortfarande bott kvar i salem. Hade jag haft bättre kontakt med mina syskon , hade jag fortfranade varit med mina gamla kompisar? Nu har jag typ inte kontakt med ngn där , den jag saknar allra mest är den tjejen som fanns där , kunde prata med henne om allt och de var verkligen vi två mot världen och hon var min bästavän och nu är hon borta. VARFÖR?! Varför skulle just hon bi tagen ifrån mig? Kunde de inte varit ngn annan? Dom här frågorna följer mig varje dag i huvudet och vet att hon saknar mig och sånt men vi har typ fullt upp med våra "nya liv" så vi har typ inte tid att ses. Jag har viljan att försöka bli bra kompisar igen men finns tiden? Jag har lovat mig själv och alla andra att inte bli den gamla sofie och jag vet själv att jag ALDRIG kmr gå tbx till allt som var förut. Jag är värd så mkt mer!
Aja skit smma.... 
Ska snart sova skriver kanske imorgon , GOD NATT!
<3

Shiit!

Asso fattar inte hur man kan sakna en person så himla mkt. De har snart gått tre månader och jag tänker fortfarande på dig , du finns med mig hela tiden och jag vill ha dig nära mig. Är de verkligen så svårt att släppa en person? Jag ångrar ganska mkt att jag dumpade dig och de vet du om och du har sagt att du kanske vill försöka igen. Men hur länge ska jag behöva vänta? Jag skulle kunna göra nästan allt för att få kalla dig min igen , få ha dig bredvid mig när jag sover och få känna dina läppar mot mina. Jag önskar att du kunde ge mig en till chans att bevisa att de är verkligen dig jag vill ha och ingen annan. Men vill ändå inte hoppas på för mkt! Jag ser ditt nr och vill smsa dig eller ringa dig och bara få höra din röst. Du vet vem du är
<3

Blogg!

Har nu bestämt att jag ska försöka göra ett nytt försök genom att blogga igen får se hur det går. Idag har jag iaf haft första skoldagen och den var inte rolig kan jag säga. När klockan ringde ville jag verkligen ligga kvar och bara somna om men bestämde mig för att gå upp iaf. Började fixa mig och tog bussen som gick 07:43 och mötte upp jessica och therese på busshållsplatsen vid skolan och de visade sig att sanne var sjuk idag och bella och jennifer kom adlrig vet inte varför men iaf... Nu ska man plugga ska ha läst till 211 tills imorgon och jag ligger på 100 typ:O kmr aldrig hinna för jag måste även plugga samhälle och engelska... Kanske skriver lite senare.
<3

Välkommen till min nya blogg!