då var helgen över igen...

Har väl inte hänt så mkt i helgen i fredags var jag med mathias och vi låg hemma hos mig , käkade popcorn och kollade på ngn film xD han åkte hem vid tolv kanske och efter de låg jag och kollade på tv somnade vid ett kanske , i lördags vaknade jag vid halv ett. Hjälpte till och lagade maten vid fyra kanske de blev tacos :D super gott inte ätit de på evigheter så de var riktigt gott :) sen efter maten åkte jag till vh och mötte jessica sen tog vi bussen till handen för att fixa en sak efter de åkte vi hem till henne och tog de lugnt och drack lite sen åkte vi vidare in till stan :) kom hem vid två kanske. Hade jsukt ont i huvudet så tog tablett och somnade xD vaknade vid tolv idag och var hur pigg som helst helt sjukt :P vid halv tre gick jag och mötte alleh och jessica vid tåget , satt på en bänk och tig de lugnt sen gick vi till kebab house och alleh åt pizza efter en stund kom även jennifer och gjorde oss sällskap. Vi pratade och hade sjukt roligt :) nu har jag precis duschat och ska krypa ner i sängen och kolla på wallander hade jag tänkt ^^juste nu har jag äntligen tagit lite bra kort på mig som mörk hårig har inte orkar fixa nya bilder förens nu :P bättre sent än aldrig som man brukar säga :D hade även restdag torsdag och fredag känner mig sjukt duktig hade bara en sak att göra och nu är jag helt klar :D braaaa sofie :P imorgon börjar fem över åtta så blir att gå upp vid tjugo i sju och ta tjugo i åtta bussen slutar vid två får se vad som händer sen kanske ska träffa mathias men får se kanske får lust att sola ist :P nej nu ska jag sluta skriva och stänga ner datan kanske? får se hur de blir kanske skriver imorgon får se. God natt :)
<3
Bjuder på en bild ^^

...

Snart ger jag fan upp!
Orkar inte kämpa för dig längre...

Fredag!

Min morgon började inte så bra vaknade tjugo över sju och kollade på mobilen då hade jessica skrivit jag åker snart och jag kolla på klockan , självklart hade jag försovit mig fast jag somnade vid nio igår :/ kan säga att jag stressade som fan skit morgon... Men kom iaf i tid tack vare jessica :) sitter just nu på turismen och försöker jobba men har faktiskt ingen lust att jobba överhuvudtaget :( slutar om en kvart så efter de har vi erik. Idag vet jag inte vad som händer mer än att jag ska hem och laga mat eftersom mamma inte slutar fören fyran och pappa ska på vårfest som hans jobb har fixat så de blir bara jag och mamma hemma ikväll :) ska nog bara vara med henne , ganska skönt man kan sitta och prata om vad som helst bara hon och jag :) får se om jag drar ut senare ikväll , nej men nu kommer min lärare så måste försöka jobba lite så hon inte tror att jag slösar på tiden framför facebook och så xD
<3



Ser ass blek ut jämfört med dom :P haha


Äntligen torsdag :)

Igår efter skolan åkte jag och jessica hem till bella och var där till typ halv fem :) sen träffde vi jessicas kompis tess efter de körde hon hem mig , jag åt snabbt och sen tog vi halv sju tåget mot söder :) sen skulle vi försöka hitta till kanalplan de gick ju sådär kan jag säga xD men väl framme så hade redan hammarby börjat spela sin fotbolls match mot assyriska :) dom vann med 1-0 :D så himla duktiga ^^var hemma vid tio , gjorde te och macka somnade vi elva :)
Idag var de skolan sen åkte jag och jessica å sola igen ^^sen körde hon hem mig , tvättade en maskin , bakade , duschade sen tog jag disken sen när pappa kom hem så lagade jag ravioli till oss :) måste bara berätta att jag har fastnat för en låt , ni kan få se texten de är tusen bitar med Björn Afzelius :
Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det
Nej nu ska jag ta de lugnt får se vad som händer ikväll , ska nog bara ta de lugnt :)
<3

...

Första skoldagen idag då , var väl helt okej började med att jessica hämtade mig vid tjugo i åtta sen åkte vi till skolan , slutade vid tio i två :) Jessica körde hem mig och då kollade jag datan och lyssnade på musik sen kom pappa hem och då pratade vi lite och han fixade duschen :) har precis ätit så ska nog snart åka och sola med jessica tror jag:) Men skriver nog mer ikväll.
<3

Riktig skön dag :)

Dagen började med att jag vaknade vid halv ett kanske :) gick upp och gjorde frukost , åt i rummet samtidigt som jag kollade på en film på tv4film Eva och Adam ^^ sen vid kanske halv två bestämde sig mamma och pappa för att ta en promenad så jag följde med. Vi gick och köpte en varsin dricka och jag fick en glass , första glassen som man kunde äta ute i år :D vi fortsatte till centrum och köpte lite saker sen gick vi hem till Leif och Gunilla , dom bjöd på kaffe och vi på fika bröd sen kom även Lotta , Wictor och Björne dit för att lämna deras bil :) gick hem vid fyra hoppade in i duschen medans pappa lagade mat :) efter jag ätit frågade Jessica om jag ville komma ut så hon hämtade mig vid halv åtta :) vi åkte till brb och solade sen åkte vi till vh och pumpade hennes däck så kom stoffe förbi och snackade lite eller ah snackade jessica va lite otrevlig xD efter de åkte vi och träffade Pillan en stund kom hem för kanske 20 min sen ska snart sova eftersom de är skola imorgon -_-
<3

ÅÅÅhhhhh!,

Fan va arg jag blir asso , de här handlar fan inte ens om dig. Du behöver inte veta allt varför jag och han sa upp kontakten och varför jag inte vill komma till er. Jag känner mig obekväm hemma hos er , inte välkommen men de kanske du inte fattar?! Men du ska fan inte komma och säga till mig att jag ska gå framåt ist för bakåt. Jag mår så jävla mkt bättre idag när jag inte har ngn kontakt med er alls! Du vet ingenting om mig och mitt liv längre. så vrf ska du hålla på? De är inte dina val , de är ingenting som du kmr må dåligt över eller ångra! De är jag men jag kan lova dig att jag kmr aldrig ångra att jag sa upp kontakten med er! Hur ska man kunna sakna ngt som aldrig finns/funnits där? Han kmr aldrig finnas där för mig för han vet inte hur man tar hand om ett barn , han bara lämnade mig , hörde aldrig av sig , ringde inte på min födelsedag , på julafton eller någonting! Du har inte heller försökt att ta kontakt med mig eller försök få han att inse att han ska ta kontakt med oss. Så varför skulle du bry dig nu? Du kmr från ingenstans och frågar om jag ska komma på middag , hur tänker du? sen när jag förklarar att jag känner mig obekväm hemma hos er blir du sur och sen när jag säger att han och jag bråkar hela tiden , fattar du ingenting. De kan bara bero på en sak att du vet inte ett skit om vad vi har bråkat om och han har inte sagt ett skit till dig! Lämna mig bara ifred. Du kan inte bestämma över mina val och du kan absolut inte ändra dom!
Give me a break , please! I'm so tired of people to interfere in everything ,
You are pathetic , My life, my choice , You are not worth a shit in my life!
I say this only once , You are not part of my life

Glaaad :D

Har haft lite att göra dom här dagarna , fredags var jag och handlade med päronen och när vi kom hem färgade jag och mamma håret :) mamma har typ plommon färgat xD och jag har mörk brunt men tycker de ser svart ut :P men blev faktiskt nöjd :) i lördags skulle vi egentligen på släktmiddag men deras plan var typ sju timmar försenat från mexiko så vi träffades igår ist :) på dagen var jag en stund med Mathias :) Idag har de väl inte hänt så mkt mer än att jessica ringde mig vid halv sex - sex och frågade om jag skulle med ut så hon kom hit vid halv åtta kanske :) så åkte vi ut till bella och sjöng singstar och åt glass kom hem för typ en timme sen :) ska snart krypa ner i sängen och kolla på en film :) ni kan få en bild på mitt hår kanske inte den bästa bilden men den får duga tills jag orkar ta ngn annan.
<3

PÅSKLOOOOOV :D

Fan va härligt med lov , känner mig trött och ganska sliten. Pluggade i fyra timmar igår innan jag var klar med den där fucking turismen -_- Men efter allt slit så kändes de sjukt bra att få klar den :) på lovet blir de att ta de lugnt och ladda batterina :P på lördag kmr hela pappas släkt hem från mexiko och då blir de att ha påsk middag :D ska till farmor på måndag och träffa malin , nickan och farfar :) Ska nog träffa Jessica ngt på , jag och jennifer snackade idag om att ses oxå får se vad som mer händer under lovet. Har faktiskt inte så mkt mer att skriva.
Jag bjuder på en bild från idag på mig och jessica :P
<3