Dag 05

Vad är kärlek?

Ja , vad är kärlek för mig?
Jag har ju pojkvän och jag är verkligen dööö förälskad i honom.
Kärlek för mig är när jag får vara med honom och bara mysa och pussa på honom.
Men sen finns ju kärlek till min familj som betyder väldigt mycket för mig.
Tycker att kärlek är det bästa som finns om man hittar den rätte och verkligen känner kärlek till den personen.
Just nu känner jag att jag vill dela mitt liv med sebastian , jag känner på mig att de här kommer funka eller jag vet att de kommer funka och jag kommer alltid älska honom!
Har även en otrolig kärlek och lycka till mina söta kompisar :)
De är kärlek för mig!<3





Älskar er så otroligt mycket!<3



Övrigt idag så har jag varit i skolan men gick bara från 11.55 - 12.45 så var en kort skoldag men efter skolan så drog jag och jessica upp till centrum och mötte min syster och hennes kompis :) åt på donken och umgicks lite köpte även en liten ficka till min mobil men nalle puh på , jätte söööt :) ni får bild på den senare!
Idag ska jag och sebastian städa och fixa här hemma för de är verkligen stökigt och skitit här!
Tror jag även ska fråga om jag får laga pasta sallad är sjukt sugen på de :D men får se vad om andra tycker!
Nu ska jag röka och sen komma igång lite med städningen innan sebastian kommer hem och hjälper till ska även rensa i garderoben hans och göra mer plats!
Puss på er <3




Dag 04

Det här åt jag i dag

Har ätit frukost som bestod av 2 knäcke mackor med ett glas oboy :) sen åt jag typ lunch vid tre-halv fyra och då blev de lite gröt som sebastians pappa varit snäll och gjort åt mig :D
Sen har jag bara tagit 2 kex med ost och smör på :)
Har varit bakis och nu är jag ganska sliten efter igår! Var ute för första gången på krogen så de var jag , sebastian , sami , maria och linn :)
Vi förade i marias och hennes systers lägenhet sen drog vi in till krogen , kom hem vid kvart över fyra i natt efter en lång tid sittandes på en buss som var de hemskaste jag varit med om!
Men ska gå ut och röka sen krypa ner i sängen och vänta tills min gulliga älskling kommer hem med donken till mig :D hörs en annan dag! tycker får ni ingen bild på de fuckar upp sig!
puss<3


Dag 03!

Mina föräldrar

Min mamma :
Är väldigt omtänksam , bryr sig och är super snäll. Har alltid stöttat mig och funnits där för mig :)
Hon tänker alltid på oss barn innan sig själv och ser våra behov före hennes.
Hon är världens bästa mamma , de går att prata med henne om vad som helst och har man de svårt finns hon där och lyssnar.
Hon är som min bästa vän , genom vårt och torrt.
Jag älskar henne otroligt mycket!<3
Min pappa:
Har ingen kontakt med min riktiga pappa. Men min mammas nya man är som min pappa , han har hjälpt mig genom goda och väldigt svåra tider. Jag har betedde mig väldigt dåligt mot honom från början men han vet varför och vi har pratat igenom och allt är löst.
Jag älskar honom!<3
Ni är bäst!

Dag 01!

Om mig :

Jag heter Sofie Jungarve och går just nu på Fredrikabremer gymnasiet , tar studenten till sommaren :D som känns så skönt men ändå inte! Är nervös inför att skaffa jobb och starta det här lilla "vuxenlivet" som man är tvingad till , bli lite mognare och större känns så skrämmande...
Men iaf jag bor just nu hos min pojkvän med hans mamma och pappa i Västerhaninge , men annars bor jag i Jordbro med min mamma , pappa och storasyster i en 4:a. Är hemma så mycket som jag kan och när jag väl är hemma hos mig så umgås jag med min familj och har de mysigt :) Min syster är 20 år och går andra året på Sågbäcksgymnasiet i Huddinge , min mamma har nyss börjar plugga och ska utbilda sig till undersköterska:) min pappa jobbar på Kemetyl , vet inte riktigt vad de är :P han har förklarat flera gånger men fattar inte så mycket xD
Jag är en glad , social och framåtriktad tjej. Är verkligen inte blyg av mig , vågar säga vad jag tycker och tänker och vågar verkligen ta för mig! Som ibland är bra men kan även vara väldigt dåligt!
Kan även bli lätt sur för små saker eller om jag haft en dålig dag men försöker att inte ta ut de på någon utan lägga mig i sängen och sova eller lyssna på musik eller slå på tv:n och inte försöka prata med någon.
Jag trivs väldigt bra med mig själv om jag ska vara ärlig , orka hålla på att klaga hela tiden om vikt , utseende och att man måste ha rätt kläder ,
VA DIG SJÄLV FÖR ALLA ANDRA ÄR REDAN UPPTAGNA!



Bjud på dig själv :)

Mitten av veckan..

Nu är de onsdag och veckan har gått väldigt fort har jag i alla fall tyckt , känns väldigt skönt! Idag så åkte jag hem till mig direkt efter skolan och lagade mat som jag hade lovat :) de blev kassler paj och den var super god! De tyckte även min familj och sebastian så känns väldigt bra att jag visade mina föräldrar att jag kan laga mat :P för de kunde jag inte förut! Tog med mig kameran för jag tänkte bjuda på lite bilder men såklart glömmer jag att ta kort xD Så får bli en bild från i måndags då jag fick en jätte fin bukett blommor av min söta älskling :)
Nu ikväll så har både jag , min syster och min mamma suttit och pluggat , kom igång med projektarbete min lilla del som jag ska göra själv :) svarade på frågor och fick jag av min syster och mamma! Sen har jag även gjort hälso intervjun så den är klar och inlämnad till min lärare :) känner mig riktigt duktig för den ska vara inlämnad vecka. 8 egentligen men känns skönt att bli av med den :)
Imorgon börjar jag 09.50 så ska upp vid halv nio! Har precis tagit min host medicin så ska nog krypa ner hos sebastian snart och kanske kolla på lite tv eller bara prata :)
Men skriver nog ett litet inlägg imorgon och juste måste börja med att berätta om mig själv så de gör jag imorgon på lunchen om jag hinner :)
Med detta säger jag god natt :)
puss<3
Min pojkvän är den bästa som finns!
Love you!<3

Mina julklappar

Lite sent men tänkte iaf dela med mig :)
Fick en till bh men den gick tyvärr sönder :/
Den här fick jag och sebastian tsm :)
Fick vi också tsm
Blev jätte nöjd , fick även pengar och presentkort. Fick även en TV som jag fick i förskott :) Kan ha glömt något. Har lektion nu men skriver när jag kommer hem!
Puss så länge<3

Nya saker!

Nya saker är alltid bra att ha :) köpte mig lite nya saker idag men även en sak till min älskling han blev väldigt glad :) Har även hunnit sola 20 min idag tänkte inte skriva så mycket idag utan skriver mer imorgon lägger bara ut lite bilder!



Var rea på Lindex så passade på behöver lite underkläder :)



Den här fick sebastian :)



Sist men inte minst en hårborste från glitter :)


Nu har jag DAMP! blogg.se fuckar som vanligt ger upp ni får bilder imorgon eller någon annan dag på mina julklappar!


Bättre blogg?

Börjar med denna imorgon för just nu ska jag ha pyjamasparty med min syster :D vi ska kolla på fångarna på fortet och bara umgås och ha kul :)
God natt<3
Väljer ni att ta denna lista ni med ska ni länka till mig.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

God natt

Jag har precis sagt god natt till min syster och tagit alvedon plus host medicin så hoppas jag somnar snart :)
så vi hörs imorgon!
GOD NATT! <3



Skit ful bild men bjuder på den ;)

En ny dag!

Vaknade för en typ 1 timme sen och gick upp och åt lite frukost sen så duschade jag :) är fortfarande sjuk och är hemma från skolan idag också känner mig för svag för att gå till skolan , känns som jag inte orkar något så mamma tyckte de var bäst att jag var hemma och de kan jag hålla med om!
Ska iaf hem till mig idag känns väl sådär efter lite saker som hänt men vad ska man göra?!
Antingen så kör lillan mig om jag ska med henne och karro till coop och ica maxi för jag vill gärna åka förbi lindex och byta min BH som gick sönder i förregår men får se om jag orkar annars hoppas jag på att sebastian kör hem mig..
Ska nog bara ligga i sängen och kolla på tv , måste packa också men de gör jag efter jag skrivit detta inlägg :)
Har varit dålig på att blogga men inte gjort så mycket förutom att i tisdags så solade jag med jessica och i onsdags så gick jag hem efter halva dan i skolan för att jag mådde dåligt så blev ingen bandy :/
Men måste gå på tisdag , har inte varit där på länge nu!
Men ska börja packa nu och sen krypa ner i sängen men skriver nog ett inlägg under helgen:)
puss<3

Nyduschad!

Har precis klivit ur duschen känner mig mycket fräschare nu :) men är fortfaranade sjuk så måste få tag i mamma så jag kan få veta vilken läkare jag har så att jag kan veta om jag har något i kroppen eller om de är en vanlig förkyldning men varit sjuk i mer än 1 vecka nu så känns väldigt jobbigt.. Kände mig bättre igår men idag var de sämre :/
Men som sagt så var jag hemma i helgen och tog de bara lugnt och umgicks med familjen :) igår åkte jag , mamma , mamma och malin till länna och kollade på tapeter och såklart sa malin att de såg opersonligt ut med en sån tapet som jag ville ha i mitt rum :P så jag ändrade mig. Både jag och malin ska måla nu och malin har bestämt sig tror jag? medans jag inte gjort de , vill ha olivgrön eller natur tror de lutar mot olivgrön men då måste jag ändra allt och ta hyllorna på bauhaus för dom på rusta passar inte i såna fall , men dom på rusta är skit snygga men tror att dom är nästan lika.. Ska nog ha vita hyllor sen hittade jag även en förvarings byrå där man kan ha saker så ska nog ha en svart sån :) ska höra med mamma och pappa om jag får två ist för en.. Men vi gick iaf runt och kollade på allt möjligt och sen körde pappa mig till sebastian :) blev jätte glad när jag såg honom , saknat honom sjukt mycket under denna helg! så var skönt att få krypa ner i hans famn och pussa lite på honom :) fick även veta att jag ska vara utan han i helgen igen för då ska han lana! men tycker de är kul för honom iaf att han får göra något som han tycker är kul :) så ska spendera helgen hemma igen och umgås med min familj :) nu kommer dom bli glada när jag säger de till dom :D lite lyx för dom att jag är hemma 2 helger i rad!
Men nästa helg så har sebastian lovat att vi ska hitta på något tillsammans :) hoppas de blir typ filmkväll hemma och bara umgås :)
Juste imorgon är de skola :/ orkar verkligen inte men känns ändå skönt att få tillbaka vardagen och få in lite rutiner i sitt liv igen! Inte bara ligga hemma eller sova bort hela dagen och vara ute sent på kvällen...
Börjar tjugo i elva tror jag :P
Ska nog ta sällskap av jessica :) men vi kanske hörs senare för jag har faktiskt ingenting mer att berätta mer än att jag ska gå upp till ica för att lämna tillbaka filmen jag och sebastian hyrde igår men gör inte de än :)
puss hare bra!<3



Ta mig tillbaka! bestämt att jag och malin ska åka hit någon gång när båda har sparat sen vill jag även ta med sebastian:) saknar verkligen Spanien!

Älskar låten!

[Rihanna's Part 1]
On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna's Part 2]
Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

[Rihanna's Part 3]
So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

[Eminem's Part]
This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared makeup as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you'll be sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we'll have each other's backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills,
You hit me twice, yeah, but who's countin'?
I may have hit you three times, I'm startin' to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I'll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I'm in my f-ckin' mind, without you, I'm out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Ohhh, I love the way you lie

Love the way you lie





God morgon :)

Sitter just nu hemma hos sebastian och har ätit lite frukost , städat och fixat lite :) mamma , pappa och malin kommer och hämtar mig efter dom varit och handlat lite på Ica Maxi. Ska som sagt hem idag och sova hemma hela helgen så har packat min väska och såklart följer mig bärbara data med hem:)
Jag och sebastian har bestämt att vi behöver vara ifrån varandra några dagar så jag kommer tillbaka hit på söndag om allt går som planerat. Känns lite konstigt eftersom vi sover tillsammans varje dag så kommer ha sjukt svårt att sova :/ men min snälla syster har lovat att om de blir för jobbigt får jag krypa ner hos henne (A)
Vi ska iaf få gäster idag för att fira att min mamma kommit in på sin skola , hon ska plugga vidare :) är väldigt stolt över henne för de här har hon velat göra väldigt länge! Grattis mamma och lycka till :) så vi ska bara äta god mat , umgås och ha de mysigt :)
Har inte bestämt så mycket mer för helgen eftersom jag fortfarande är sjuk! Vill bli frisk nu.. har varit sjuk 6 dagar nu , kände mig bättre igår men när jag vaknade i morse så hade jag mer slem i halsen och förkyld som satan!
Så de jag ska göra är att krya på mig , umgås med familjen och ligga ner bäddad i sängen med min syster och ha film maraton :D
Skriver nog mer ikväll eller imorgon beror på när gästerna går från oss och om jag är super trött lär de ju inte bli något inlägg idag!
Hare bra pusshej :)



När jag och jessica var på bandy förut :) var svinkallt :/
BTW bandy på onsdag:D lääängtar!

Sorry!

Förlåt för världens dåligaste uppdatering men varit jul och nyår , sen efter nyår blev jag sjuk så inte haft tid eller ork att blogga men tänkte göra ett litet snabbt inlägg innan jag går och lägger mig i sängen :)
Igår kände jag för att jag ville åka hem och vara lite med familjen så malin kom och mötte mig vid stationen typ 11:45 och vi pratade lite , gick förbi apoteket för jag var tvungen att hämta lite mediciner sen gick vi hem och hon fortsatte städa medans jag la mig i ett varmt bad ^^ hur skööönt som helst!
Dammsög även mitt rum , skulle egentligen dammat men orkade inte xD var helt slut i kroppen hade även feber...
Åt hemma och kollade lite på tv , sebastian kom och hämtade mig vid halv åtta efter han hade slutat jobba :)
Eftersom han var sjuk hela förra veckan så ligger han lite efter så han jobbar över hela veckan typ :/
Idag har jag iaf bara varit hemma inte känt för att göra något alls!
Har inte så mycket mer att skriva faktiskt :P känner mig helt tom i huvudet! så skriver en annan dag :)
puss<3






Har 7 månader med min älskling idag :) Så ska bara vara med honom idag om han inte sitter vid datan -_- haha
Älskar verkligen honom , han är de bästa som hänt mig och kommer aldrig släppa honom!<3



Kan inte fatta att de varit du och jag i 7 månader. Vet att vi haft våra upp och ner gångar men vem har inte de? Allt kan inte gå bra hela tiden. Jag vet iaf att jag vill leva med dig resten av mitt liv. Du är ALLT för mig. Mina känslor för dig växer för varje dag som går , mitt hjärta slår fortare varje gång du kollar på mig , pussar mig eller kramar mig. Älskar att somna i din famn på kvällarna , älskar att du ligger bredvid mig och finns där för mig. Jag är glad att du är de sista jag ser på kvällen och de första jag ser på morgonen. Kan inte riktigt tro att de är sant att jag träffat en sån underbar , perfekt och mysig kille som dig. Du är lixom för bra för att vara sann. Ska inte sitta och skriva flera rader nu för de ända jag vill säga är att min kärlek till dig är obeskrivlig , du är de finaste jag har. Släpper dig aldrig.
Jag älskar dig så otroligt mycket!