Hello :)

Jag säger bara ÄNTLIGEN LOV :D
Förlåt Malin för att jag inte skrev i torsdag men somnade typ på en gång xD sen igår var jag med jessica och jennifer men nu tänkte jag skriva ett litet inlägg :) Sitter i min säng med datan i knät , dunkar musik och sjunger lite :P Vaknade typ vid elva och nu är föräldrarna och handlar lite mat , idag blir det bandy som alltid med min vän Lillen :) ska ta 14.55 tåget och hon har typ tjatat på mig både igår och idag och igår att jag ska ha med den där förbannade tutan så ska nog ta med den och blåsa henne i öronen (Hahaha jag är så blond hon läser lixom min blogg). Vi får hoppas att Bajen vinner eftersom dom inte gjorde de i tisdags , juste kanske ska berätta att i tisdags så åkte jag och jessica med till uppsala för att heja på bajen vad tror ni dom gör då? Jo dom förlorar och spelar så jävla fucking dåligt så de finns inte -_- vi hade lixom förväntat oss att dom skulle vinna men nej... Fyfan va sur jag var men iaf skit i de blir bara irriterad om jag tänker på de xD De som var det roligaste på hela resan var att jessica säger nu fan ska vi höras på bussen och de ska bli röj , jag ba fan va kul kör hårt ;) nej men då går den lilla skitungen och sover på en gång när hon kliver på bussen samma sak på hemvägen , så de är de du kallar röj Jessica :P? Ni får en liten bild på henne när hon sover så söt :) (förlåt jessica men var tvungen)


Nej men nu ska jag faktiskt ta och tacka min syster för min finfina blogg :) haha , de känns ju lixom roligare att skriva om man har en fin blogg än den jag hade innan man fick lixom ingen lust när man såg den xD Nu ska jag faktiskt ta och tvätta bort sminket och börja fixa mig alltså sminka om mig , byta om och försöka vara klar innan jessica men hon den lilla ingen är säkert redan klar :P  Bjuder på den bilden ;)
<3

Bloggdesign made by Kalle Kuling :-P

Som ni ser så är Sofie´s blogg så klockrent snygg och den står jag för, Storasyster Kalle Kuling :-D


Sofie ville ha hjälp med sin lilla blogg och jag tänkte att vi kunde passa på nu när hon ändå är hemma hos mig :-D
Hon har även bestämt bestämt sig för att stanna längre och äta middag tillsammans med mig och min flickvän, vilket resulterar i att det inte blir någon bandy för hennes del! :-P

Jag har saknat min syster så himla mycket, det är så skönt att hon äntligen kom hit så att vi kan träffas! Det är lite besvärligt medtanke på att jag inte kan vara hemma hos henne så det är hur skönt som helst att hon kan vara här :-D. Åhh jag är så lycklig att hon är här och kan stanna ännu längre :-).

Sofie´s telefon ringer i 380, hon har en väldigt konstig ringsignal, Sony ericsson´s egna. Aja, den är konstig men men :-P Jag lägger märke till såna udda saker haha men det kanske är för att jag inte träffar henne så ofta.
Tänkte rota fram en gammal bild på Sofie när hon var lite mindre, men jag hittade ingen tyvärr. Det var lite synd medtanke på att hon var hur söt som helst :-)

Vi var på Begravning idag, vår gammelfarmor begravdes.
Det var grymt jobbigt tyckte vi båda, det var vår första begravning någonsin så det var något nytt. Trodde inte att det skulle vara så otroligt jobbigt, men jag hade fel. Min kära syster grät, det var jobbigt att se. Jag började gråta när vi skulle gå fram till kistan för att säga hejdå och det var jätte hemskt. Men men det är avklarat nu iaf, jag pussade på rosen och sen la jag den på kistan. Min syster grät så hon kunde inte pussa på rosen.

Nu är det grey´s anatomy, visserligen repriser men dom är bra ändå. Grey´s anatomy är alltid bra.
Så Sofie och Nickan sitter bänkade framför TV:n medan jag skriver och tittar på TV samtidigt.

Men men, nu har jag både gjort Sofie´s blogg finare och så har jag skrivit lite.
Nu ska jag sluta, ha det så bra HEJDÅ!

:-D




-_-

Blogg.se f*ckar sig så pallar inte skriva ngt idag!